Estradilla tangoa latinalaisittain, toinen osa

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Aivan mahtava konsertti.
Guardia Nueva oli upea ja osasi tuoda tangon tunnelman hienosti esiin. Mari Palo, minulle uusi tuttavuus, teki mahtavaa jälkeä esittämistään kappaleista. Juuri sitä "paloa" mitä tangoissa täytyy olla ja vieraskielinenkin tango taipuu ja mikä ääni. Mikä musiikkinautinto kaikenkaikkiaan. Jari Sillanpää osaa laulaa ja tulkitsi upeasti myös espanjankielellä. Myös Anna-Liisa Tilus on todella hyvä ja näyttävä juontaja.
Todella, lisää tällaista. Kiitos.

tangonystävä Ke 7.12.2011, klo 20.03

Olipa hieno konsertti,mahtava kappale tuo Sataman Tango,olen aikaisemmin kuullut T.Kansan esittämänä,kunnialla veti Matti sen :)
Lisää tällaista Lauantai-iltaan :)

Anonyymi La 24.9.2011, klo 19.17

Estradilla

Tunnelmaa ja ajankuvaa säilöön jo 10 vuotta

Estradilla livetaltioinneissa tähtien loistoa

Estradilla-konserttisarja on tallentanut Suomen ykkösartistien ja kokoonpanojen teoksia jo 10 vuotta. Koko ajan on hyvin tärkeänä elementtinä ollut estetiikka: alkuperäinen konserttisalin tunnelma halutaan välittää aina katsojan kotisohvalle asti. Ohjelman tarkoitus on tarjota nautintoja sekä elämyksiä suomalaisen musiikin hengessä.

Estradilla edustaa YLE Tohlopin vahvaa tv-musiikkitaltioinnin perinnettä, mikä ilmenee siinä, että ohjelma on nautinnollista sekä kuvallisesti että äänellisesti. Konsertit ovat lähes suoria livetaltiointeja. Ne on kuvattu yhdellä otolla, minkä ansiosta ”tässä ja nyt” -tunnelma säilyy. Tämä kaikki tehdään niin artistia, orkesteria kuin estradia kunnioittaen. Ohjelman tuotantoprosessissa on haluttu taistella formaatteja vastaan, ja syntyessään valmis tuotos onkin yksilöllisellä tavalla räätälöity teos, joka kestää aikaa.

Estradilla-taltioinnit elävätkin YLE TV2:n ensiesitysten jälkeen tallenteina kuukauden YLE Areenassa, ja useat esitykset ovat saaneet levityksen myös DVD-tallenteina.

Muualla Yle.fi:ssä