Hannu Lepola ystävineen vetää Stingiä, 5.3.2011 Café Louhi, Espoo

Hannu Lepola ystävineen vetää Stingiä, 5.3.2011 Café Louhi, Espoo

Kotikriitikko arvioi - Ma 7.3.2011, klo 14.36

Hannu Lepola ystävineen, Café Louhi 5.3.2011Hannu Lepola ystävineen, Café Louhi 5.3.2011Kotikriitikko oli varsin otettu Hannu Lepolan Sting-sovituksista. Stingin kappaleet saivat aivan uuden ulottuvuuden Rajaton-lauluyhtyeestä tutuksi tulleen tenorin ja hänen ystäviensä esittäminä.

294
tykkää tästä

Rajaton-lauluyhtyeen tenorille Hannu Lepolalle tuli Sting kuvioihin mukaan jo nuorena. Ja sen kyllä huomasi. Olin Espoon Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa lauantaina 5.3.2011. Syynä oli se, että Hannu Lepola ystävineen oli lupautunut vetämään Stingiä. Sting sinänsä ei ole ollut minulle mitenkään erityisen tärkeä, mutta musiikki on ollut kuunneltavaa ja tanssittavaakin, varsinkin nuorena opiskelijana.

Olin ystäväni kanssa Stingin konsertissa viime syksynä Helsingissä ja enemmän ystäväni sai minut hyvälle mielelle kuin Sting. Hannu Lepolasta olen pitänyt sitäkin enemmän. Hän on loistava tenori ja erittäin monipuolinen taitelija. Sen olen Rajaton-yhtyeen konserteissa havainnut, joten odotus oli korkealla.

Espoon kulttuurikeskukseen Louhi-saliin oli tehty klubimainen tunnelma. Café Louhi. Hämärä, kynttilänvaloa ja utuinen tunnelma. Ravintolassa oli myynnissä juomia ja pientä purtavaakin. Hienosti oli järjestetty. Sain erittäin hyvää palvelua ja opastusta, joten kynnys minulle oli tehty todella matalaksi, kiitos siitä.

Minulla oli pöytä aivan esiintymislavan vierellä, josta oli hyvä näkymä lavalle, jossa Hannu ystävineen esiintyi. Niin nämä ystäväthän ovat siis alallaan suomen parhaita; Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman, Rami Eskelinen, Joonatan Rautio sekä Jaakko Kuusisto.

Valitettavasti en biisilistaa muista, mutta mielestäni kappaleet oli valittu todella hyvin. Oli tunnelmallisia paloja sekä tietysti vastapainoksi nopeita rokkeja. Kappaleet oli sovitettu todella upeasti ja jokaisen jäsenen erikoisosaaminen oli otettu hyvin huomioon, joten illan aikana kuultiin todella upeita soolosuorituksia. En voisi ketään erikseen nostaa esille, sillä kaikki olivat aivan loistavia. Tietysti Hannu laulajana ja bassoa soittavana oli se numero yksi.

Stingin kappaleet saivat aivan uuden ulottuvuuden Hannun esittäminä. Tunnelma salissa oli upea ja yleisö oli hyvin mukana. Illan päätteeksi yleisö vaati ja vaati lisää ja lisää. Encoreja tuli useampia. Kiitos Hannu ja kiitos Hannun ystävät. Kiitos Espoon Kultturikeskuksen väki. Teitte minun illastani täydellisen! 

Veli-Matti Santavuori, Helsinki

Katso myös keikkakuvat!

Asiasanat: Kotikriitikko

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Kotikriitikko arvioi

Ryhdy sinäkin Satumaan Kotikriitikoksi!

Ylen Satumaa toivottaa Kotikriitikot tervetulleiksi mukaan tekemään Suomen parasta ja monipuolisinta kevyen musiikin nettipalvelua. Kaikki halukkaat voivat liittyä mukaan Satumaan Kotikriitikoiden joukkoon lähettämällä 1000-2000 merkin mittaisen arvion kokemastaan konsertista tai keikasta osoitteeseen satumaa.toimitus@yle.fi. Otamme mielellämme vastaan myös kuvia keikalta.

Kotikriitikon arviossa on mainittava kenen artistin esiintymisestä on kysymys, missä se oli ja milloin. Hyvä arvio on myös monipuolinen: siinä puntaroidaan esiintymisen sekä hyviä että huonoja puolia. Huomiota voi kiinnittää myös esiintymispaikkaan, tunnelmaan, järjestelyihin, yms. Kritiikin tulisi kuitenkin olla sävyltään rakentavaa.

Arvion yhteyteen pitää liittää myös omat oikeat yhteystiedot. Mikäli kirjoittaja haluaa julkisuudessa esiintyä nimimerkillä, siitä on erikseen mainittava. Satumaan toimitus julkaisee tekstejä oman harkintansa mukaan ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Julkaistujen kirjoitusten tekijät palkitaan.

Muualla Yle.fi:ssä