Laura Närhi: Suuri sydän

Laura Närhi: Suuri sydän

Levyarviot - Ke 25.8.2010, klo 12.18 - Toimittaja: Heikki Hilamaa

Laura Närhi: Suuri sydänLaura Närhi: Suuri sydän

409
tykkää tästä

Nuoret naiset, kuten Anna Puu, Jenni Vartiainen ja Chisu ovat tuoneet suomipoppiin uudenlaisen särmän ja tekemisen riemun, eikä loppua ole näkyvissä. Hanna Pakarisen suomenkielinen levy ilmestyy kohta ja Kemopetrolin Laura Närhi on jo saanut valmiiksi ensimmäisen soololevynsä.

Radiosingle ”Tämä on totta” on rumpukone- ja syntetisaattori pulputuksen täyttämä katumusharjoitus. Laura Närhi ja Anna-Leena Härkönen ovat kirjoittaneet realistisen tuntuisen tarinan naisesta, joka on pettänyt kumppaniaan. Aamu on tuonut tullessaan häpeän tunteen ja sekavan mielen. ”Huomaako musta sitä kukaan, että lähdin eilen vieraan mukaan” pohtii laulaja. Kukapa ei, nolous kun tuppaa paistamaan kasvoilta.

Levy on kuitenkin kumman kaksinainen, jossa eletropärinä ja perinteinen laulelma ovat sullottu samaan laatikkoon. Aivan kun tekijät olisivat tehneet useampaa levyä samaan aikaan.  ”Jää mun luo” voisi olla Aikakoneen ohjelmistosta ja ”Julma valo” muistuttaa – hyvässä mielessä – vanhaa neuvosto-discoa. Laulelmapuolelta esiin nousee melankolinen ”Mä annan sut pois.” Närhen kaunis ääni ja hillityn tyylikäs melodia pelastaisivat minkä tahansa levyn.

Lisää artisteista:Laura Närhi

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Blogissani on kilpailu, jossa voit kommentoimalla voittaa kyseisen levyn itsellesi! osallistujia on tällä hetkellä vähän, joten voittomahdollisuus on suuri :)
http://mikso.tumblr.com/post/1109542805/kuukauden-kilpailu

Mikso Su 19.9.2010, klo 20.10

Sivua ei löydy ?Eikös pitänyt olla Tommin levyjulkkarit ???

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 14.35

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä