Mansikkapaikalla Danny

Mansikkapaikalla Danny

Mansikkapaikka - Ti 30.11.2010, klo 15.33 - Toimittaja: Susanna Kuhanen

YLE/Riikka HeinoYLE/Riikka Heino

398
tykkää tästä

Ilkka Lipsanen, paremmin tunnettu nimellä Danny tai ”Iso D” on tunnettu suomalainen iskelmälaulaja. Muutamista Spede Pasasen elokuvista voit tämän herran myös bongata.

Danny on yksi ensimmäisistä musiikkishowkiertueiden järjestäjistä Suomessa. ”Danny-show’n” muodossa hän alkoi kiertää maata 1966. Danny-show’ssa oli joka vuosi erityinen teema, jonka ympärille rakennettiin käsikirjoitus, puvustus, koreografia ja musiikki. Danny on esiintynyt myös ulkomailla, 1997 Kiinassa ja 1998 Turkissa.

Vuodesta 1989 Ilkka on toiminut esiintyviä taiteilijoita edustavan Solo ry:n puheenjohtajana. Gramexin hallituksen jäsenenä 1991 lähtien. Elämäntyöstään Dannylle on myönnetty erikois-Emma ja musiikkineuvoksen arvo.

Dannyn elämästä kertova ”Danny”-musikaali sai ensi-iltansa syksyllä 2005, jota esitettiin helmikuuhun 2007 asti. Jyrki Hämäläisen kirjoittamana elämänkertakirja ”Iso D” ilmestyi vuonna 2006.

Ohjelma esitettiin 2.12. 2010.

Lisää artisteista:DannyMikko Kuustonen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (5)

Danny oli upee siin

Anonyymi Ti 8.2.2011, klo 17.04

Myös Kari Kuusamo sanoi mitä mieltä on nyky viisuista,yhdyn samaan !

Anonyymi Pe 3.12.2010, klo 15.12

Kyllä oli hyvä haastattelu ja erittäin mielenkiintoinen, koska siinä tuli sellaisia asioita esille, jotka tänäkin päivänä ovat artisteille tärkeitä. Danny mm.kertoi, että kun hän oli aloitteleva artisti niin hän sai lähelleen ihmisiä, jotka olivat ammattitaitoisia ja rehellisiä. Nämä ihmiset auttoivat häntä urallaan eteenpäin. Danny on auttanut montaa artistia urallaan alkuun, koska häntäkin autettiin. En pysty sanatarkasti siteeraamaan Danny lausuntoja, mutta kerroin ominsanoin, että miten asian käsitin. Kiitos paljon, olet tosiaan iso D.

Anonyymi Pe 3.12.2010, klo 14.51

Kiitos hienosta ohjelmasta - täynna positiivista energiaa! 90-vuotias äitini - Dannyn äidin vanha luokkatoveri- nautti ohjelmasta täysin siemauksin ja erityisesti porilaisen marssista maailmalla. Lycka till i fortsättningen önskar en gammal björneborgare

Anonyymi Pe 3.12.2010, klo 00.06

Mikko -
Voi miten mukava ohjelma - täynnä positiivista energiaa! 90-vuotias äitini - Dannyn Magda-äidin vanha luokkatoveri Porista - nautti täysin siemauksin porilaisen positiivisesta marssista maailmalla. Lycka till i fortsättningen från en gammal björneborgare

Anonyymi To 2.12.2010, klo 21.57

Uusimmat

Mansikkapaikka

Muistatko niitä asioita, joita vieraamme ohjelmassa muistelevat? Jussi-Pekka Rantanen käy Mansikkapaikassa mielenkiintoisten henkilöiden kanssa läpi menneitä vuosia ja vuosikymmeniä. Ura, intohimot, harrastukset, perhe, kulttuuri, taide, historian tapahtumat jne. Kukin vieras muokkaa itse oman Mansikkapaikkansa – mukana myös päähenkilön valitsema musiikkiesitys.

Mansikkapaikka Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä