Virve Rosti: "Ehkä vähän kapinoin"

Virve Rosti: "Ehkä vähän kapinoin"

Mansikkapaikka - Ma 21.11.2011, klo 14.37

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1321877286543

158
tykkää tästä

Euroviisuissakin Suomea edustanut Virve Rosti sanoo finaalissa esiintymisen olleen sanoinkuvaamattoman huikeaa, mutta kuitenkaan siitä ei sen suurempia muistikuvia ole jäänyt.

- Vaikka jännitin, niin se varsinainen tilanne siellä lavalla oli niin hektistä, kun tehtiin kaikki mitä oltiin harjoiteltu. Milloin katsotaan mihinkäkin kameraan, milloin otetaan kontaktia yleisöön, nyt hypätään ylös, nyt tehdään näin, nyt nostetaan käsi... Sitten se koko juttu olikin jo ohi, Virve kuvailee.

Vähän myöhemmin Euroviisujen jälkeen Virve palasi jälleen keikkarintamalle ja musiikin apriin. Yksi Virven lapsista onkin sanonut haastattelussa, että äidillä alkoi murrosikä, joka oli jäänyt käymättä läpi ja hän päätti tehdä mitä haluaa. Virve myöntää kommentissa piilevän totuuden siemenen.

- Ehkä vähän sitten kapinoin, kun olin ollut niin monta vuotta kotona ja tehnyt perheen ehdoilla kaiken. Halusin tehdä jotain sellasta, mitä itse halusin.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Mansikkapaikka

Muistatko niitä asioita, joita vieraamme ohjelmassa muistelevat? Jussi-Pekka Rantanen käy Mansikkapaikassa mielenkiintoisten henkilöiden kanssa läpi menneitä vuosia ja vuosikymmeniä. Ura, intohimot, harrastukset, perhe, kulttuuri, taide, historian tapahtumat jne. Kukin vieras muokkaa itse oman Mansikkapaikkansa – mukana myös päähenkilön valitsema musiikkiesitys.

Mansikkapaikka Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä