Hanna Pakarinen Mikaelin vieraana

Hanna Pakarinen Mikaelin vieraana

Mikaelin naiset - To 28.4.2011, klo 07.47 - Toimittaja: jpk

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1303905606509

396
tykkää tästä

Kun muutama vuosi sitten ystävä soitti Hanna Pakariselle tämän kappaleen, se sai tunteikkaat kyyneleet ja tunteet nousemaan esiin. Laulun vaikutus oli niin yllättävä, että Hanna halusi tuoda Mikaelille juuri tämän kappaleen esitettäväksi yhdessä flyygelin ääressä.

Ennen Idols-kilpailua ja Helsingin euroviisuesiintymisiä Hanna harrasti musiikkia kotikaupungissaan Lappeenrannassa paljolti fiilispohjalta. Ollessaan 16-vuotias hänellä oli oma bändi, joka soitti englanninkielistä poprock-musiikkia. Bändi lähetteli demoja levy-yhtiöille saamatta vastauksia. Tämän yhtyeen kanssa Hanna ei koskaan keikkaillut, mutta muistelee sen harjoituttaneen hyvin tuleviin studiotöihin.

Tulevaisuuden haaveena Hannalla on oppia soittamaan joskus saksofonia – ihan omaksi huvikseen. Jokohan sitä kuullaan seuraavalla levyllä?

Lisää artisteista:Hanna PakarinenMikael Konttinen
Asiasanat: Mikaelin Naiset

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Pakarinen ei koskaan tule olemaan vakavastiotettava artisti, sillä hän pääsi pinnalle liian helposti ja ihmiset ei arvosta sellaista. Ilman Idolsia hänestä tuskin edes tiedettäisiin mitään.

Anonyymi Su 8.5.2011, klo 22.58

Olipa kaunis ja kauniisti esitetty kappale! Hieno ohjelmaidea!

Anonyymi La 30.4.2011, klo 16.56

Uusimmat

Mikaelin naiset

Mikael Konttinen, flyygeli ja suomalainen huippunaisartisti. Näistä elementeistä syntyy intiimi musiikkituokio, jossa naissolisti kertoo itselleen tärkeästä kappaleesta. Juttutuokion päätteeksi Mikael ja vieras esittävät laulun yhdessä sovituksena, jollaista ei ole koskaan ennen kuultu.

Ensimmäisissä jaksoissa Mikaelin seuraksi legendaariselle M1-studiolle saapui hieno kattaus upeita ja mielenkiintoisia naisartisteja, kuten huippusuosittu Suvi Teräsniska sekä upeat Annika Eklund ja Hanna Pakarinen. Jokainen tulkitsee oman tärkeän kappaleensa ensimmäistä kertaa julkisesti.

Ohjelman kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin Yle Satumaassa, Yle TV2:ssa ja Yle Radio Suomessa.

 

Kenet haluaisit nähdä Mikaelin vieraana ja mikä on Sinun elämäsi laulu?

Muualla Yle.fi:ssä