Ilkka Vainio pärjää omilla lauluillaan

Ilkka Vainio pärjää omilla lauluillaan

Pop-Talk - Pe 29.10.2010, klo 09.11

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1400713

380
tykkää tästä

Pop-Talkin vieraana on juuri 50-vuotta täyttänyt tuotantopäällikkö Ilkka Vainio. Hän on tuottanut viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana noin 200 kulta- ja platinalevyä, muun muassa Kari Tapiolle, Paula Koivuniemelle ja Matti Nykäselle. Ilkan oman uran lisäksi jutustelu sivuaa Ilkan isää, Juha ”Watt” Vainiota, sillä hänen kuolemasta tuli kuluneeksi 20 vuotta. Ilkka Vainiota haastattelevat Pop-Talkin vakiojäsenet Jukka Haarma, Pekka Laine ja Heikki Hilamaa.

Lisää artisteista:Juha Vainio

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (5)

Kyllähän isä Juhan sanoissa on sanomaa !

Anonyymi Ke 3.11.2010, klo 09.52

Kateelliset tehkää perässä mitä Ilkka on tehnyt,upeita sanoituksia upeille artisteille ! Että silleen

Anonyymi Ma 1.11.2010, klo 21.15

Niinkään persoonallinen vaan ennemminkin suuren yleisön kosiskelija. Vuodesta toiseen kertoo samoja juttuja kasettitelineen pöllimisestä jne jne. Onkohan ollenkaan lähipiirissään ja kulissien takana niin rento ja mukava ollenkaan? Onhan se poika nähnyt, miten hyvät rahat teostosta saa. Kyllä silloin kannattaa riipiä vähän huonompaakin runoutta.

Onkohan? La 30.10.2010, klo 22.51

Juu, jos on tehnyt 900 laulun sanat eikä joukossa ole oikein yhtään helmeä, voisi sen homman jättää jo muille. Esimerkiksi ne värssynpätkät tangomarkkinoiden tuomaroinnissa oli jopa kiusallisen kömpelöitä. Mutta Ilkka on epäilemättä erinomainen tuottaja ja hyvin persoonallinen ihminen.

I agree La 30.10.2010, klo 15.34

Ilkka Vainion sanoitukset ikävä kyllä hieman kalpenevat isän nerouden rinnalla. Jotenkin tulee sellainen tunne, että Ilkalla on sukurasituksena pakonomainen tarve tehdä sanoituksia, vaikkei hänellä juuri siihen erityislahjakkuutta olekaan.

Pärjänneekö.. Pe 29.10.2010, klo 16.26

Uusimmat

Pop-Talk

Pop-talk tarttuu musiikkimaailman ajankohtaisiin ilmiöihin ja ihmisiin. Esillä ovat sekä musiikin tekijät että takapirut. Laulujen ja levyjen lisäksi keskustellaan bisneksestä, teknologiasta, mediasta ja muusta ajankohtaisesta. Poptalk katsoo musiikkia vähän laajemmasta näkökulmasta.

Sarja on päättynyt.

Muualla Yle.fi:ssä