Suomen paras kuoro -kilpailun 1. semifinaali lauantaina

Suomen paras kuoro -kilpailun 1. semifinaali lauantaina

Suomen Paras Kuoro - Ti 22.3.2011, klo 11.35

Suomen paras kuoro 2011 -kilpailussa on edetty semifinaaleihin. Ensimmäisinä finaalipaikasta laulavat Ja Rokki Soi Oulusta, Aventur Helsingistä ja Prima Vista Järvenpäästä.

251
tykkää tästä

Kuorot kunnioittavat edesmennyttä Kari Tapiota laulamalla hänen kappaleitaan.

Artistivieraaksi saapuu Anna Puu ja tuomaririvistössä Seppo Murron ja Tomi Metsäkedon kanssa kuoroja arvioi Jari Puhakka. Ohjelman juontaa Timo Koivusalo.

Suomen paras kuoro -kisan ensimmäinen semifinaali lauantaina 26. maaliskuuta. Suora lähetys alkaa TV2ssa klo 19.10.

Voit virittäytyä tunnelmaan seuraamalla kuorojen, juontajan, vakiotuomareiden, vierailevan tuomarin ja artistivieraan valmistautumista suoraan tv-lähetykseen Satumaassa klo 17.45-18.45. Nettilähetyksessä on luvassa on jälleen laulua, haastatteluja, kommentteja ja paljon muuta.

Lähetä kommentteja ja kysymyksiä kuoroille, tuomareille ja artistivieraille etukäteen sähköpostitse: satumaa.toimitus@yle.fi

Voit kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja myös tämän artikkelin kommenttikenttään ennen nettilähetystä ja sen aikana.

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (4)

Tosi kiva nettilahetys

Anonyymi La 26.3.2011, klo 18.14

Sanoisin kuten edellinen kommentoija järkevästi asian ilmaisi: kyseessä on (myös) laulukilpailu. On kivaa että puhelinäänet menevät niille joilla on eniten kavereita kotipaikkakunnillaan, mutta siinä mielessähän olisi aivan sama mistä kilpaillaan. Hyvässä viihdeohjelmassa yhdistetään "kansan äänet" ja tuomareiden arvio. Siispä hyvä sääntömuutos.

Tuomarit ovat muuten olleet tämän ohjelman yksi tukijalka, ja siksikin hyvä että heidän äänensä painaa vielä semifinaalivaiheessa. Kaikki vierailijat ovat paneutuneet ihailtavasti tehtäväänsä, erityisesti mieleen jäi Hanna-Riikka Siitonen. Ytimekkäitä ja oikeaan osuneita huomioita esiintyvistä kuoroista!

Pekko A. Pe 25.3.2011, klo 11.46

Itse uskon tämän järjestelyn johtuvan siitä, että ohjelmaa yritetään jatkuvasti parantaa ja tehdä siitä oikeudenmukainen kaikille. Kun kyseessä on laulukilpailu, on mielestäni reilumpaa, että finaaliin menevän kuoron kohtaloon saa vaikuttaa myös tuomarit. Tuomareilla on valtavan laaja kokemus musiikin saralla ja heillä on myös asiantuntemusta, jota valtaosalla katsojista ei ole.

On hauskaa - ja tärkeää - ottaa katsojat mukaan päätöksentekoon, mutta totuushan on, että kaikki eivät äänestä omasta mielestään musiikillisesti parasta kuoroa (vaan sitä, joka on omalta paikkakunnalta/jossa kaveri tai tuttu tai sukulainen esiintyy tms.) ja se vaikuttaa väistämättä tuloksiin. Itse olen tyytyväinen tähän systeemiin ja toivon kaikille kuoroille menestystä semifinaaleihin!!

Lalalaa Ke 23.3.2011, klo 22.30

Mikähän mahtoi olla sääntö muutoksen takana jotta tuomareilla annetaan valta? Eihän tämän vuoden voittaja ole enää mitenkään vertailukelpoinen edellis kausien kannssa jolloin kansalla on ollut valta kokonaan.

Suuresti ihmetyttää sääntöjen vaihtuminen kesken kilpailun! On jopa virheellisesti mainostettu että "kansa päättää"!

Anonyymi Ke 23.3.2011, klo 14.34

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä