Suomen euroviisuehdokkaat julkistettiin

Suomen euroviisuehdokkaat julkistettiin

Ajankohtaista - Ke 30.9.2009, klo 15.34

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
1027
tykkää tästä

Suomen euroviisuedustajan valinta kohti Oslossa ensi keväänä järjestettäviä vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuja eteni keskiviikkona 30.9.2009. Karsintatapa on uudistettu, järjestäjät pyrkivät varmistamaan, että Suomen karsintaan kutsutaan eturivin ammattilaisia, mutta tarjotaan myös mahdollisuus uusille lahjakkuuksille.

YLEn Aamu-TV kutsui Suomen euroviisukarsinnoista vastaavat tuottaja Merete Mannisen ja toimittaja Asko Murtomäen haastatteluun juuri Suomen euroviisuehdokkaiden julkistuksen alla. Mukana oli myös euroviisuehdokkuuskutsuun myöntävästi vastannut Amadeus Lundberg.

Suomen euroviisuehdokkaat 2010

Etsitkö tietoa vuoden 2011 euroviisuehdokkaista? Löydät kaiken uusilta viisusivuiltamme!

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (191)

Huomenna täytyy jännittää pääseekö Maria,Kuunkuiskaajat ja Eläkeläiset jatkoon ! Osmollakin oli ihan kiva kappale,mutta äänestäjäthän sen ratkaisee ! Ääneni saa kuitenkin Maria !

Anonyymi To 21.1.2010, klo 22.43

Hyvä että täälläkin on "luuta" lakaissut ! Aivan oikein molemmin puolin!! Huomenna on sitten vika erä,katsellaan,kuunnellaan jospa ehdokas sieltä löytyis !

Anonyymi To 21.1.2010, klo 14.28

Voiton vie A.Kleemola ! Paras,kaunis,ihana melodia,kuunnelkaa!!!

Anonyymi To 21.1.2010, klo 11.28

Sitä mennään,eikä meinata,kun Lundin tyttö lavalla on !! Onnea karsintoihin !

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 23.28

Kolmas kerta(erä) toden sanoo ! Ehkäpä Värttinän tytöt reissuun lähtöö !

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 22.22

Totta! Ei voi olla näin "sisäänlämpiävää" ja suvaitsematonta. Piste!!

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 22.13

Kyllähän Ippa asiaa puhuu ! Meidän jokaisen tulisi katsoa peiliin,ja miettiä omaa käyttäytymistä ! Hyväksyä myös ne ,jotka ovat eri mieltä asioista ! Mutta ei se aina niin mene. Jokainen voi sanoa oman mielipiteen ,sitäkin täytyy kunnioittaa,ei kaikista asioista voi olla samaa mieltä ! Euroviisut lähestyy,mitä kommentteja saammekaan lukea ? varsinkin noita asiattomia ? Sehän kertoo miten käyttäydytään,niin artistia kuin kommentoijaa kohtaan. Anonyyminä on helppo kirjoitella ?

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 21.55

Maria tai Pentti sinne Osloon lähetetään ja piste !

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 20.41

Kommentin 19:58 lähetti A-K H.Hirveetä kun meinas unohtua!!

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 20.01

Hyvää iltaa vaan täältä Etelä-Pohjanmaalta kaikille tasapuolisesti,ihan taatusti tarkoitan kaikkia,myös niitä jotka ovat erimieltä kanssani!!

Ensinnäkin en ole eilisellä kirjoituksella hakenut mitään kehuja,enkä kunniaa,huomiota mitään muutakaan itselleni,vaan ja ainoastaan Amadeus on mielestäni niin ARVOKAS ihminen ,etten millään hyväksy häneen kohdistuvaa asiatonta ja niin kierosti vihjailevaa monimielistä tekstiä,mitä joltakin taholta on tullut.Olen itse kuitenkin (Seinäjoen naapuripitäjästä)eikä tuo Härmäkään niin kaukana tietysti ole,etteikö härmäläinen luonteenlaatukin olisi verissä.Niinpä tuo"mopo karkaa käsistä"hyvin herkästi jos huomaan Ampun sanomisia väänneltävän vikasuuntaan,koska olen sen käsityksen saanut,että Ampun lapsuus on ollut onnellinen,onhan hänellä ollut rakastava isä ja äiti,vaikka eivät aina yhdessä ole asuneetkaan.
Olen myöskin helpottunut kun(KT,Määrittelijä)on hyvissä sielun ja ruumiin voimissa,silloin voimme seurata AL-uudissanakirjan tulemista monine todella hyvinä muunnelmina(kaikki on korvan taa laitettu).Myöskin jo eilen pelästyin Elinan puolesta,että kuka nyt lähetteleekään niitä pusuja Ampulle,mutta ei hätää Kuningaskunnassa kaikki hyvin,olen myöskin huomannut hänen selviytyneen loistavasti tuosta pattitilanteesta.
Juuri te olette,mukaanlukien monta muuta kirjoittelijaa näiden sivujen ylläpitävä voima.

Ippa kirjoitti kyllä todella asiaa ja sanoisinkin hänelle "jonka kimppuun eilen hyökkäsin"että en parhaalla mahdollisella tavallanikaan ymmärrä,mitä sinä tarkoitat sanoa noilla kirjoituksillasi,minulle se on jäänyt arvoitukseksi.Viisuilijoista pidän vain Ampusta,en kuitenkaan ala arvostelemaan muita,olen sen verran jo oppinut.
Kiitos TK ja Ippa!En eilen kuitenkaan kirjoitellut kiitosten toivossa,vaan tuo "vanha Aatami"iski ja itsehillintä petti,nyt otan Ampun neuvosta vaarin ja laitan sen "Pakastimen päälle"

Sinulle 23:13 sanoisin selvennykseksi:Olen näiden Amppu-sivujen "vanha konna",vaan en ole syksyn jälkeen nimenomaan tällä sivulla pistäytynyt.

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 19.58

AMADEUS SISARINEEN OSLOON JA PISTE.

UNOHTAMATTA TIETENKÄÄN KAUKANA VIERAASSA MAASSA TANSSIVAA KOHTALOKASTA ANASTACIAA...

Elina Ke 20.1.2010, klo 18.27

P.Hietanen Osloon !

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 15.35

Airin ohjeita kun noudatetaan, että häiriköille ei vastata, ettei käy niinkuin viime päivinä, niin tulee hyvä!!! Mielipide-erot ovat asia erikseen!

Anonyymi Ke 20.1.2010, klo 08.36

Ystävät Rauhallista KESKIVIIKKO aamua!!!!

Nämä Satumaan sivut näyttävät olevan varsinaisia "taistelukenttiä", pitääkö näin olla???? Kuopukseni sanoi, että meiltä puuttuu "käyttäytymistaito" netissä, lieköhän oikeassa? Te ihanat ihmiset, uskon, että suurin osa ei tahdo pahoittaa kenenkään mieltä, mutta jotenkin "käy "vain näin!
Taito hyväksyä "erilaisia mielipiteitä" on mahtava taito, sen "opiskeleminen" vaatii ainakin itseltäni
paljon työtä!!
Yrittäisimmekö ystävät rauhoittua ja YMMÄRTÄÄ toisiamme IHMISINÄ vikoineen ja virheineen!!!!
KT,A-K,Tuula ym. olette ryhdikkäitä kirjoittelijoita kaikki kunnia Teille!!!!

Toivon vielä kerran, että aloittaisimme kaikki itse tykönämme KÄYTTÄYTYMIS KOULUN netissä jo tänään!!!! Itse otan mielelläni vastaan vinkkejä "hyvään käyttäytymiseen"!
Rauhaisampaa päivää kaikille!
p.s Amadeus on minulle tärkein!!!!!Kunnioitan muitakin ehdokkaita ja toivon heillekin asiallista kohtelua.!!!

ippa Ke 20.1.2010, klo 07.16

Täällä KT "valistaa" Sinua A-K H Ti 19.01.2010, klo 19:56, että tällaista täällä Satumaassa on ollut koko ajan, enkä ole ollut kuin kesän loppupuolelta vasta mukana minäkään. Kauhistuin silloin, kun katsoin huhtikuussa alkaneita sivuja, joista on varmaan jo poistettu joitain rasistisia kommenttejä, en enää tiedä. Rasismi ei enää rehota tällä, mutta muuten tämä on yhtä helvettiä, kun nuo häiriköt ja epäaikuismaiset komeljanttarit eivät jätä ketään rauhaan, Sinuakaan. Täällä selitellään ja vastaillaan tai jätetään vastailematta tai pläjäytetään sääntöjä sivuille tämän tästä ja soitellaan ja siivotaan, mutta onko mistään ollut oikein apua. Tuula on kyllä siivonnut viisusivuja kunniakkaasti ja varmaan muitakin! Tsemppiä tekisi mieli toivottaa kaikille, mutta ei tässä enää tiedä, mitä toivottaa. Rauhallista mieltä kuitenkin Sinullekin! KT

P.s. Se pyytämäsi AL-TulevaisuudenEnnuste on tekemättä ja kohta jää keräämättä UudisSanaKirjan sanatkin, jos tällainen meno jatkuu. Ei hyvä! Amputtammisiin edelleen kuitenkin sinne "paremmalle" Pohjanmaalle täältä laitamilta!!!

Anonyymi Ti 19.1.2010, klo 23.32

19.56 Jäin ihmettelemään kirjoitustasi ??? Jos et ole sivuilla käynyt,ja sanot "nytkö hän on täällä" ???? Outoa ? Täällä kirjoitetaan enimmäkseen viisuista ja ehdokkaista,vaikka eriäviä mielipitetäkin on ! Sehän kuuluu asiaan toinen tykkää toisesta ! Jäin pohtimaan että haluat ilmeisesti huomiota,kehuja,kiitosta jne. kirjoituksellesi ?

Anonyymi Ti 19.1.2010, klo 23.13

19:56 Onko tuo tosiaan F A N I N kirjoittama,voisitko käydä uudella sivulla lukemassa,miten käyttäydytään toisia kohtaan,nythän nähdään minkälaisia ihmisiä/ihminen olet/olette !!!!! Eikö teillä ole muuta tekemistä kuin että pitää hakamalla hakea jospa jotain sais syyttää häiriköksi ?! Onneksi tajusin ajoissa lähteä,kun se vaan jatkuu,jatkuu,jatkuu,jatkuuuuuuuuu !

Anonyymi Ti 19.1.2010, klo 21.09

Yllätys,yllätys täällähän on kovat "väännöt"euroviisuista ja Ampun lapsuudesta y.m.En ole näillä sivuilla käynytkään.Tuli heti mieleeni,että nytkö "hän" täällä lykkää kapuloita rattaisiin??Taatusti yksi ja sama henkilö.Ikävää käyttäytymistä,kyllä te oikeat fanit olette lujilla olleet,kun olette Amppua puolustaneet "henkeen ja vereen",kiitos hyvästä työstä!!Kurkkasin tänne aivan vahingossa ja yllätyin.
Sanon teille rakkaat ystävät:Hänen kanssaan on turha "keskustella",se ei koskaan muutu miksikään,hän on parantumaton vastarannan kiiski.
Hän seuraa meitä kuin hai laivaa.Olen kiitollinen siitä,etten ole noin pahansuopainen,nautin äärettömästi Ampun menestyksestä.
Tietenkin Amadeus kauniitten sisariensa kanssa Osloon.Siinä on edustuskelpoisimmat viisuilijat ja Anastacia paras biisi.

Ja vain ja ainoastaan omalla nimimerkillä kirjoitteleva:A-K H.

(voipi olla että tämä poistetaan,onhan tämä kantaaottava mielipide)

Anonyymi Ti 19.1.2010, klo 19.56

En ymmärrä miksi pitää noita heilujia olla taustalla,tuomaristo kuuntelee ensisijaisti sävelmää ! A.Kleemolalla herkkä,kaunis kappale !

Anonyymi Ti 19.1.2010, klo 11.00

Amadeus, katse kameraan, kuvittelet Anastscian olevan siellä kameran toisella puolella vieraassa maassa, hänelle laulat. Kasvoilla ikävän ja kaipuun tunne. Ei kaipaa mitään tanssiaskeleita, tanssitytöt huolehtivat tanssimisen.
Esityksen jälkeen valloittava hymy, kumarrus ja lentosuukot.

Anonyymi Ti 19.1.2010, klo 01.06

Kuunkuiskaajat tai Maria tyttöenergiaa eiköhän niillä jatkoon mennä !

Anonyymi Ma 18.1.2010, klo 22.04

.........ja heittäytymisen taitoon, vai sisältyiköhän se jo noihin edellisiin. En enää pysynyt itseni perässä. Ampun LumoVoiman tainnuttAMA KT

Anonyymi Ma 18.1.2010, klo 19.10

Minä luotan Amadeuksen laulutaitoon, esittämistaitoon, kielitaitoon, tosissaan tekemisen -taitoon eli riittävään kunnianhimoon ja harjoitteluun, flirttitaitoon yleisön kanssa, rentoutumisen taitoon, innostuneisuuteen, luovuuteen ja KOKO IHANUUTEEN! Erittäin luottavaisin mielin KT

Anonyymi Ma 18.1.2010, klo 15.47

En luota Amadeukseen enkä hänen kielitaitoon ?

Anonyymi Ma 18.1.2010, klo 00.30

Esitys on aina ainutkertainen, siispä se ole koskaan"valmis". Aina on mahdollisuus parempaan esitykseen!!!!! Amadeuksen Anastacia oli jo nyt erinomainen, mutta , jos mahdollista, Oslossa vielä parempi!!!!!

ippa Su 17.1.2010, klo 06.19

Siinäpä se miksi ei oteta mallia muilta,järjestetään tilat,lavasteet,esitykset sellaiseen kuntoon,kuin oltais finaalissa,ei tarttis jälkikäteen mokia korjata ja selitellä !

Anonyymi Su 17.1.2010, klo 00.10

Lisään edelliseen, että ei karsinnassa puitteetkaan antaneet kaikkeen mahdollisuuksia.

Anonyymi La 16.1.2010, klo 23.32

En ole samaa mieltä, kyllähän voi esitystä parannella ja tottakai harjoitella.

Anonyymi La 16.1.2010, klo 23.30

Jo karsinnassa esityksen pitää olla valmis! ! Suomessa ei näköjään osata edes karsintoja järjestää?????? Tai sitten artistit on niin kehnoja,etteivät eka kerralla onnistu,eikä osata panostaa taustajoukkoihin ?!

Anonyymi La 16.1.2010, klo 22.53

Ampun koreografia vaatii vielä paljon töitä.

Anonyymi La 16.1.2010, klo 17.16

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä