Suomen euroviisuehdokkaat julkistettiin

Suomen euroviisuehdokkaat julkistettiin

Ajankohtaista - Ke 30.9.2009, klo 15.34

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
1027
tykkää tästä

Suomen euroviisuedustajan valinta kohti Oslossa ensi keväänä järjestettäviä vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuja eteni keskiviikkona 30.9.2009. Karsintatapa on uudistettu, järjestäjät pyrkivät varmistamaan, että Suomen karsintaan kutsutaan eturivin ammattilaisia, mutta tarjotaan myös mahdollisuus uusille lahjakkuuksille.

YLEn Aamu-TV kutsui Suomen euroviisukarsinnoista vastaavat tuottaja Merete Mannisen ja toimittaja Asko Murtomäen haastatteluun juuri Suomen euroviisuehdokkaiden julkistuksen alla. Mukana oli myös euroviisuehdokkuuskutsuun myöntävästi vastannut Amadeus Lundberg.

Suomen euroviisuehdokkaat 2010

Etsitkö tietoa vuoden 2011 euroviisuehdokkaista? Löydät kaiken uusilta viisusivuiltamme!

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (191)

Amadeus ja Eläkeläiset ei viisukelpoisia,tuskin iskelmällä ja humpalla pärjätään turha toivo !!

Anonyymi Ti 5.1.2010, klo 10.33

Huom! Amadeus ei ole pelkkä tangolaulaja, niinkuin joku vielä luuli. Olemme kaikki huomanneet, että häneltä taittuu kaikki etnosävyiset biisit, horttokaalot, italot, kirkossa esitettävät ja kaikenlainen tanssilavojen musiikki ja ne oopperatyylisetkin jo aika hyvin. Amppu Osloon! Eihän kenestäkään muusta sinne olisikaan!!! T. euroviisukriittinen A-nautiskelija

Anonyymi Ma 4.1.2010, klo 23.09

Amppu Osloon, koska esittäjä ja kappale ovat ainoat, jotka voi häpeilemättä lähettää kansainvälisille musiikkimarkkinoille!!!

Anonyymi Ti 22.12.2009, klo 23.41

Amadeus Osloon vaan! On ylivoimaisesti paras! Ei missään tapauksessa mitään humppaherroja, yäk sentään!

Anonyymi To 17.12.2009, klo 18.32

Amadeuksella ja Alexander Rybakilla ei ole muuta yhtenäisyyttä kuin kulmakarvat.
Sen sijaan Nina Lassanderi on minusta kuin viimevuoden Islannin edustaja sekä näkö että kappale.

Anonyymi Ma 14.12.2009, klo 14.34

Amadeus on oma ihana persoonansa eikä mikään Rybak. Amdeus on Suomen paras laulaja mitä koskaan on ollut tai tulee olemaan! Anastacia on hyvä kappale ja Amadeus hieno, fiksu ja kaikin puolin edustuskelpoinen. Jos Häntä ei voi Osloon lähettää niin johan on kumma.

Anonyymi La 12.12.2009, klo 19.19

Amadeus on kuin A. Rybak kakkonen! Huonosti menee... tosi huonosti...

Anonyymi To 10.12.2009, klo 18.13

Ainoa jonka voi Osloon lähettää on Maria Lund,todella musikaallinen,(perinyt vanhemmilta) kielitaitoinen nuori nainen!!

Anonyymi Ti 8.12.2009, klo 11.47

Humppaherrat ovat mukavia kotimaan hauskuuttajia, mutta euroviisut kuuluvat ei kategoriaan!!!!
Amadeus komeaääninen,karismaattinen laulaja + Anastacia,kaunis melodinen biisi= Osloon Suomen edustajaksi!!!!!!!!

ippa Ma 7.12.2009, klo 18.10

Amadeuksen kappale,ei mistään kotoisin,näitä mahtuu 12 tusinaan,eipä tartte väkisin tykätä ! Parempi pysyä vaan tangolinjalla ?

Anonyymi Ma 7.12.2009, klo 12.27

Ei yhtään kansainvälistä kappaletta, kaikki surkeita ! Toivottavasti EI päästä jatkoon !

Anonyymi Ma 7.12.2009, klo 11.13

Humpat ja muut tavanomaiset saa jäädä Suomen maankamaralle. Ainoa kansainvälistä tasoa oleva viisuehdokas on Amadeuksen Anastacia, se Osloon, eikä ole mitään ongelmaa! Tsemppiä Amppu kovasti kisaan! Anna mennä tunteella ja taidolla edelleenkin!

Anonyymi Ma 7.12.2009, klo 08.54

amadeus osloon.
ei kukaan muu näistä, huonoja KAIKKI muut.

ja eläkeläiset, huhhuh.
sisters twisters on ihan vessan pöntöstä alas vedettävää kamaa!
oli stafettkarnevaleiss soittamassa, ja oli yhtä tuskaa :D

voi voi.

mut AMAUDEUS (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

voi ei. Su 6.12.2009, klo 19.51

Tuo humppahan on ihan kauheaa kuunneltavaa. Ei kait nyt tuollaista Osloon! Amadeus on paljon, paljon parempi!!!!!!!!

Anonyymi Pe 4.12.2009, klo 23.12

Anastacia paranee aina kuuntelukerta kerran jälkeen. Kuinka hyvä se sitten onkaan itse kilpailupäivänä ja ihan livenä ja englanniksi. Vielä sitä Hai Hortto Kaalo Sinitaivas-draivia etno-elkein, niin koko Suomi on myyty viimeistään silloin! Aika jymy paukku tästä tulee kyllä! Tsemppiä Amadeus ihan hirrrrrveesti!

Onnittelut taas kerran isälle ja äitille Ihanasta ja Supertaitavasta Pojasta! Me ikifanit olemme niin onnellisia hänestä, ettei sanat riitä kertomaan!!!

Anonyymi Ti 1.12.2009, klo 21.43

Sinä, Ihana Humppa-pappa, olisikohan tuo humppakappale sellainen, joka kävisi myös eurohumpasta? Ihan meidän kaikkien Amadeus-palstalaisten "ystävyyden nimissä" voisit kuitenkin luvata meille, että perehdyt myös Ampun kappaleeseen, sen etnosävyyn ja kivaan komppiin, Ampun ihanaan ääneen ja vibraattoon. Lupaathan kuunnella ja kerro sitten meille, onko Sinustakin tulossa pikku hiljaa Amppu-fani. Minäkin olen varsin laaja-alainen musiikinystävä, kaikki kevyt käy ja raskas ja klassinen, mutta Amadeus vaan yksinkertaisesti ON PARAS! Kiitos, kun kuuntelet ja keskityt arvioimaan myös Amppuammekin! Ihastumisiin!

Anonyymi Ti 1.12.2009, klo 10.32

Hulluna humpasta taas! Humpalla ei hävitä!

Humppa-pappa Ma 30.11.2009, klo 22.25

On Se....rrrhaughh!

Anonyymi Ma 30.11.2009, klo 18.06

on se niin ihqunen tuo amppulainen.. :)

Miiu Su 29.11.2009, klo 01.00

Yhdyn ed. mielipiteisiin täydellä sydämelläni. Pidetään Amppua kuin kukkaa kämmenellä, koska hän on todellakin Se Ruusu, joka onnesta meitä muistuttaa! Toivotaan hänelle ruusuista tulevaisuutta ja tätä päivää!

Anonyymi Pe 9.10.2009, klo 22.41

Tottakai me pidetään Amadeuksesta hyvää huolta! AINA JA KAIKKIALLA!

Anonyymi Pe 9.10.2009, klo 22.09

Kyllä vanhempiakin täytyy onnitella! En ole eläissäni tavannut noin hienosti käyttäytyvää nuorta miestä. Musikaalisuus ja esiintymistaito ovat kerrassaan huippuluokkaa ja elämänarvot ja -tavat tuntuvat myös olevan hyvin kohdallaan. Voi kuin ylpeitä olemmekaan Sinusta! Annat meille paljon iloa ja uskoa parempaan tulevaisuuteen! Pidetään ihmiset hyvää huolta Amadeuksesta AINA JA KAIKKIALLA!

Anonyymi Ke 7.10.2009, klo 09.46

Monesti on niin, että läheisten silmät sokaistuvat näkemästä sitä, mitä muut huomaavat. Jos Amadeuksen vanhemmat eivät vielä ole keksineet, millaisen pojan he ovat meille kasvattaneet, niin on jo korkea aika. Voivat kyllä olla reilusti rinta rottingilla! Mariella myös voi olla ylpeä! Kansa kumartaa ja minä mukana

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 20.34

Itsekin nuortenaikuisten -lasten äitinä "Taudinmäärittelijä" haluaa omalta osaltaan välittää kiitoksensa "taudinsynnyttäjille" eli vanhemmille, kun olette saaneet noin ihanan Amadeus-lapsukaisen ja antaneet vielä ihanan nimenkin. Samainen lapsi valloittaa nyt koko valtakuntaa taituruudellaan ja valovoimaisuudellaan. Onnittelut Ihanasta Pojasta ja kaikista lapsista! Voimia lähitukijoukoille!

Erityisterveiset myös tyttöystävälle, joka joutuu jakamaan Rakkaansa koko kansan kesken. Amadeus on vienyt meidän ihailijoidenkin sydämet, mutta otamme Iki-Idolistamme vain sen säädyllisen "fani-palan". Halauksia tulee esiintymispaikoilla tuhansittain, mutta varmasti Sinä saat ne kaikista parhaimmat halaukset. Voimia hyvän parisuhteen ylläpitämiseen ja ihan omaankin uraasi!

Anonyymi Ti 6.10.2009, klo 08.49

Liikaa tavuja tuli, pitäisi olla "euforisoitunut".

Anonyymi Ma 5.10.2009, klo 09.28

Pulloon laittaisin ja höyhenellä kutittaisin. On se niin lutunen ja herttainen ja luontevan rento ja aito. Ihanan luonteinen nuori herra lahjakkuuksineen päivineen. Ikävoin Amadeusta todella paljon joka päivä, kun live-tapaamiset ovat vielä edessä päin. Mitä se sitten on, kun ekakerran pääsee pääkallonpaikalle?! Onni ja ikävä tulevat varmaan vieläkin voimakkaampana. Säilyyköhän tässä AL-potilaat enää hengissäkään, vaikka hengen- ja ruumiintila onkin kohentunut Tangomarkkinoista lähtien aivan amadeaalisiin atmosfääreihin. Onneksi on nämä toipilaitten/kuntoutujien vertaistukisivut, vaikka tässä kirjoittelussakin asia tulee enemmän pintaan ja ikävä ja suunnaton kaipuu jatkuu kuristava otteena kurkussa, vaikka ihana olo onkin. Uudenlainen
kaksisuuntainen mielialahäiriö!! ON TÄMÄ VAIKEAA JA HAIKEAA. Jatkakaamme toisiamme tukien ja tuntojamme purkien näissä kirjoitelmissa. T. AL-euroforisoitunut raato

Anonyymi Su 4.10.2009, klo 22.13

On se niin luonteessa tuo vilkkaus, kun unenpöperössäkin jo tuolla kivasti husoo ja puhuu. Aivan pussattavan näköinen! Onneksi Amadeus on myös erittäin täyspäinen ja omaa hyvät ja terveelliset elämäntavat, että siitä ei tarvitse olla huolissaan. Kiitos vielä kerran, että tulit esiin meidän kaikkien alamaistesi tietouteen!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 22.32

Ihana pörröpää, vielä unta silmissä. Työ on täyspäiväinen ja "täysöinen" kuten itse lisäsit.
Elämässä mukana. Täysillä ja tunteella. Tässäkin rohkaisit.

Anonyymi La 3.10.2009, klo 19.23

Amadeus nyt vaan haluaa aina miellyttää yleisöään, siitähän tämä kiire johtuu. Uskon kyllä, että hän tuolla järkevällä asenteellaan oppii hyvin pian sopivan keikkarytmin. Onhan hänellä ollut epäonneakin näiden sairastelujen takia kuvioita sotkemassa. Terveitä päiviä ja kaikkea hyvää toivoen yksi alamaisesi!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 11.51

Kiirettä näyttää pojalla olevan,onko sitä pakko joka pippaloissa olla? jos poika on järkevä niin aina voi kieltäytyä turha on valitella jos lepäämiseen ei jää aikaa!

Anonyymi La 3.10.2009, klo 10.58

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä