Tunnelmia takahuoneesta Savoy Helsinki 15.11.2009

Tunnelmia takahuoneesta Savoy Helsinki 15.11.2009

Ajankohtaista - Su 15.11.2009, klo 18.30

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
294
tykkää tästä

Tässä vielä tarkempaa analyysiä vesipiipun hyödyllisyydestä: "Parempaa kuin tupakka".

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (38)

Hei ystävät. Radiosta tuli juuri Olavi Virran Ruusuhuone,kuuntelin sitä korva tarkkana, "Olalla" on paljon sama äänenväri kuin Amadeuksella, mutta muuta "samanlaisuutta" en saanutkaan.Virta oli oman aikansa "kuningas"ja jäi pysyvästi "tangohistoriaan", hän ei varmaankaan "pilvellään" toivoisi itseään verrattavan johonkin toiseen tähteen!!!! Samoin arvelen Amadeuksenkin ajattelevan,hän pitää Virran biiseistä, mutta ei varmaankaan pyri esittämään niitä matkimalla, senhän olemme kuulleet.!!
Amadeus on omanaikansa tähti ja arvelenpa,että tangot eivät ole hänen ohjelmistossaan ykkösenä, hän omaa jo nyt taidon ja rohkeuden kulkea "omaa tietään".Amadeus on uransa alussa ja väitänpä, että kilpailu tulla "tähdeksi" on "raaempaa"kuin Virran aikana, siksi jättäisin vertailun mahdollisimman vähäksi ja kannustamisen tulisi olla ykkösasia. Kannustamistahan me fanit harrastammekin!!!!!!!!!
Hyvä Amadeus!!!!!Kohta tulee euroviisubiisisi,odottelen uteliaana!!!!!

ippa Su 29.11.2009, klo 07.53

Sain Suuren Kunnian olla Amadeusta kuulemassa Sinitaivaskonsertissa! Voin vakuuttaa, että "vanha" ei ole kokenut pitkään aikaan samanlaista nautintoa musiikista, kuin nyt koki. Amadeuksen ääni,tulkitseminen, esiintyminen, musiikki ja kaikki muukin hänessä sävähdytti kyllä todella. Ihanaa, että vihdoinkin saatiin tuollainen IHANA LAULAJA; joka yksinkertaisesti sanottuna osaa homman ja vielä enemmänkin. Kiitos Amaseus esiintulostasi!

Elisa Su 29.11.2009, klo 00.15

Uskallan olla eri mieltä äänestä ! Kun kuuntelee kummankin levytyksiä vuorotellen,niin kyllä sen eron huomaa, Olan hyväksi !

Anonyymi La 28.11.2009, klo 21.08

Kaikkihan sen tietävät, ettei Olaa arvostettu elinaikanaan, kuten tänään. Ainakin me vanhemmat, jotka vielä muistammekin niitä aikoja. Olaa ja Amadeusta ei kannata verrata juuri tuon ikäkysymyksen vuoksi, mutta kyllä Amadeuksella on parempi ääni kuin nuorella Olalla. Toivottavasti hän saa elinaikanaan sen arvostuksen, mikä hänelle kuuluu.

Anonyymi La 28.11.2009, klo 12.29

klo 11:21 Sanot että Ola on vain "tavallinen laulaja" Käy lukemassa artikkeli "jos lailla liekin se kaiken viekin" kyllä hän on ollut aikanaan suosituin mieslaulaja !! En minäkään hyväksy että Olaa ja Amaa verrataan kumpikin painii omassa sarjassa !

Anonyymi Pe 27.11.2009, klo 21.02

Minä olen aina ihmetellyt tuollaista vastakkainasettelua, esim. Ola/Amadeus. Olen itse aina pitänyt Olasta, nimenomaan "vanhemmasta Olasta", mutta se ei estä minua ihailemasta Suuresti Amadeusta. Pyhäinhäväistystä se ei ainakaan ole. Joskus hieman ihmetyttääkin tuo eräiden Ola-uskovaisuus, kun kuitenkin hän elinaikanaan oli aika "tavallinen laulaja". Ei häntä niin paljon arvostettu kuin nykyään. Toivon suuresti, että Amppu saa rauhassa luoda OMAN uransa, ilman näitä "Olapaineita". Lähtökohdat ovat loistavat!

Elisa Pe 27.11.2009, klo 11.21

Hei

Ehkä olen minäkin esittänyt asiani epäselvästi... ja varmaan olenkin.

AMADEUS on Suurin, Loistavin, Iki-Ihanin ja Kaikkeinkaunisäänisin Kuningaslaulaja Ikinä nimenomaan Omana Itsenään ja täsmälleen juuri sellaisena, kuin kulloinkin on ja laulujansa helkyttelee iloksemme ja iki-ihanuudeksemme.

Olen halunnut tavallaan noin kuvaannollisesti kertoa Kuninkaan "suuruusluokitusta" eli ollaanko tasolla tangokunkku nro ??:n vai esim. Olan "tasolla". Jokainen laulaja laulaa toki omalla äänellään ja tavallaan ja ihaililjoita onneksi löytyy jokaiselle.

Oma, joskin vallan kaino, käsitykseni on ehkä jo tiedossanne, mutta varuilta vielä tuo yllä oleva vaatimaton ylistykseni Satakielellemme. Amadeusta ei voi verrata kehenkään, koska Hän on lauluineen Verraton!!!

Tuula To 26.11.2009, klo 21.21

Hei ystävät, olenkin ihmetellyt tässä muutaman päivän, missä "porukat liikkuu", mutta täällähän sitä pohdiskellaan tähtemme touhuja. Itse en vertaa häntä laulajana kehenkään, hän on mielestäni omana itsenään hyvä.Hän on nuori "erinomaiset eväät" saanut laulaja, työ todella suureksi tähdeksi on alussa. Mielestäni hänelle pitäisi antaa rauha kehittyä!!!! Me fanit rakastamme häntä, mutta odotammeko nuorukaiselta liikaa "nyt ja heti".Toivon , että Amadeus kuuntelee sydämensä ääntä ja muistaa ajatella itseään!!!!!
Riemukasta kaamosaikaa Amadeus, muistathan levätäkin!!!!!

ippa Ke 25.11.2009, klo 18.20

Tietenkin, tottakai, sanomatta ja kirjoittamattakin selväähän tuo on, että Amadeus on YKKÖNEN ja VARSINKIN, vielä jos kuuntelemaan pääsee, niin - niin, selväähän se on. Näkemään jos pääsee, niin se on viimeinen sinetti. Mestari on keskuudessamme nyt!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 22.49

Tietenkin fanien mielestä ykkönen ja paras !?!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 18.53

Yhdyn täysin edelliseen Amppu-näkemykseen, eikä se ollut edes vaikeaa!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 18.39

Pintanaarmuja varmasti tulee, mutta onneksi ne yleensä ovat hyvin hoidettavissa. Sehän on selvä, että Amadeus on paras kaikista kuninkaista ikinä. Sitä voidaan mitata niin monella "mittarilla" ja kaikissa Amppu on ykkönen. Paras laulaja, tulkitsija, esiintyjä, ihanin persoona jne...Täytyy kyllä vielä erikseen mainita Amadeuksen kyky "ottaa yleisö", se on jotain käsittämätöntä ja ennennäkemätöntä. Kiitos Amadeukselle, että antoi vanhemmankin ihmisen vielä kokea tämän kaiken! T.Elisa

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 13.48

Toivotaan, ettei Amadeus saa pahemmin pintanaarmujakaan muuta kuin sen verran, mitä ihan tavallisessa elämässä tulee! Kaikki Hyvät Tukijat ovat tarpeen työyhteyksissä ja omassa lähiyhteisössä. Me ikifanit olemme yksi tärkeä AL-faniläheisyhteisö. Oikeastaan meidän pitäisi saada uutterasta ja ympärivuorokautisesta toiminnastamme AL-faniläheishoidontukea, vaikka fanitusta hoidammekin TYKY-toimintana, hyss!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 10.53

Amadeus laulaa taiturimaisesti kuin vain Amadeus voi! Yllätyin valtavasti, kun kuulin ensimmäisen kerran Amadeuksen laulavan telkkarissa!! Katsoin ja kuuntelin ihmeissäni, että ei voi olla totta!! Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta Amadeuspa on synnynnäinen laulaja.

Olen aina tykännyt Olavi Virrasta ja tykkään tietysti edelleen. Amadeus vei kuitenkin lauluillaan sydämeni ihan tyystin. Hänellä on mahdollisuudet vaikka mihin, jollei vain mitään ikävyyksiä satu eikä kova maailma haavoita nuorta Kuningasta! Pintanaarmuihin saadaan varautua.

Tuula Ma 23.11.2009, klo 20.24

Otahan Amadeus vaan piiput ja kaikki mahdolliset keinot käyttöön kallisarvoisen instrumenttisi suojelemisesksi, on takuulla sen arvoinen. Hyvää kannattaa odottaa, vaikka taukojakin tulisi esiintymisissä. Mukavaa jatkoa!

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 14.43

Huumori ei koskaan ole pahitteeksi, se faneillekin sallittakoon! Ei ole Olalta pois, jos Amadeuksesta tykkää. Sallittua on arvostaa Häntäkin.

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 13.23

Ei tartte hylätäkkään, mutta se palaute...... Sitähän tulee sivukaupalla !Haukutaan lehdet,mediat ja kommentoijat !

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 12.42

klo 8:46 Olen kuitenkin eri mieltä kanssasi ! Olan musiikin aikaan oli aivan eri lähtökohdat kuin nyt ? Mutta hyvin hän selvisi,ja kierteli jo nuorena viihdyttämässä/laulamassa monien orkestereidan solistina ! Toivoisi vähän kunnioitusta teiltäkin fanit Olaa kohtaan!!!,vaikka A:n puolella olettekin !

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 12.39

Eivät ihailijat Amadeusta hylkää jonkun negatiivisen lehtijutun vuoksi, se on ihan varma asia se.

mummeli Ma 23.11.2009, klo 12.30

Niin kauan kun kaikki on hyvin kehutaan,mutta kun teet mokan,niin olet otsikoissa !

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 12.17

Makuasioista ei kannata kiistellä ! Joku mainitsi elämäntavoista ?? ei voi tietää mitä tulemen pitää ? Kuningas alkoholi on tullut monen artistin elämään ! Ei kehuta liian aikaisin ! Jokainen artisti antaa varmasti parastaan yleisön edessä !

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 12.11

Voi Amppu-kulta, olet oikea HyvänTahdonLähettiläs ja hyvien tapojenkin, kun lopetin sen satunnaisenkin tupakanpolton. Ääni kulkee paremmin ja lenkit sujuu puuskuttamatta eikä poskelotkaan niin usein "häiriinny"! Terveyttä ja kaikkea hyvää Sinulle matkasi varrelle!

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 08.51

Ed. kommentoijan kanssa samaa mieltä. Minut on tehty myös vanhoihin varsiin ja olen aina erityisesti pitänyt Olavi Virrasta, joska palstoillamme onkin keskusteltu kesästä lähtien. On tietenkin erittäin kunniakasta Ampulle, että häntä verrataan Olaan kun vain muistetaan, että Olan ääni vahvistui vasta keski-iässä siihen mittaan, mitä useimmiten radiosta kuulemme, siis 40-50 vuotiaana. Ei Olan ääni ollut "mitään" vielä alle 30 vuotiaana ollut. Amadeus on ihan toista luokkaa ja poika on vasta 20 v. Harvinainen musiikillinen kyky ja ottaa yleisönsä paremmin kuin kukaan. Sympaattinen, sydämellinen ja kohtelias ja kaikin puolin valloittava ja omaa hyvät elmäntavat. Sitä kaikkea ei voida sanoa Olavi Virrasta.

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 08.46

Tosihan se on , että Olavi Virran ääni ei nuorempana ollut kummoinen. Näin vanhempana ihmisenä sanon, että kyllä Amadeus on oikea harvinaisuus Suomen musiikkielämässä. Olen aivan varma, että hän niin halutessaan liitelee pitkälle. Amadeuksella on sitäpaitsi ihanista ihanin persoona, sen merkitystä ei sovi vähätellä.

mummeli Ma 23.11.2009, klo 00.51

Sinulle 20.11 klo 10:02 Lueppa tämä Olavi Virta -jos lailla liekin se kaiken viekin, otsikko, ja saat oikeaa tietoa kuka oikea kuningas on !!

Anonyymi Su 22.11.2009, klo 23.41

Niin auttaakin sen oikean Virran !

Anonyymi Su 22.11.2009, klo 20.31

Kuunteleminen tässä auttaa ja kyllä katsominenkin on mukavaa : )

Tuula Su 22.11.2009, klo 14.02

Katsotaan,ei mennä asioiden edelle !!

Anonyymi Pe 20.11.2009, klo 10.13

Olavi Virran äänihän, siis se, minkä useimmiten radiosta ja levyiltä kuulemme, on keski-ikäisen, 40-50 vuotiaan Olavi Virran ääni, kuten kaikki muistanemme! Amppu on jo AlkuMetreillä noin taitava ja hänestä tulee keski-ikäísenä 10 x Olavi Virta!

Anonyymi Pe 20.11.2009, klo 10.02

Kyllähän Ampussa virtaa on,mutta ei ihan Olavi Virtaa ! Mun mielestä !

Anonyymi To 19.11.2009, klo 22.59

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä