Yksi Mestareista - Hector

Yksi Mestareista - Hector

Mansikkapaikka - Pe 4.12.2009, klo 10.19

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
446
tykkää tästä

Mikko Kuustosen vieras tunnustautuu uteliaaksi, ujoksi ja naiviksi. Nämä luonteenpiirteet eivät kyllä ensimmäisenä tule mieleen, kun ajattelee Heikki Harman, Hectorin tuotteliaisuutta vuosikymmenten ajan. Mansikkapaikalla Uutispätkä näyttää 30 000 ihmisen virtaa stadionille vesisateesta huolimatta. "Siinä oli jotain todella merkillistä", muistelee Hector ja samalla paljastuu, miten Mestarit -kvartetti oikein syntyi.

Monista Hectorin lauluista yksi tunnetuin on Lumi teki enkelin eteiseen, joka elää ainakin jo toista kuuntelijasukupolvea. Toinen Hectorille rakas laulu on Palkkasoturi, joka alkuperäissävellyksen tehneen Buffy Saint-Marie'n Hector tapasi Kaustisella. Hector on vaikuttanut myös televisiossa ja radiossa paitsi toimittajana myös käsikirjoittajana ja monikameraohjaajana, joista kaikista nähdään näytteet.  Mieheltä ei ole muutamaan vuoteen ilmestynyt levyä, ja ohjelmassa mm. Pro Finlandia -palkittu taiteilija kertoo miksi.

TV2 Mansikkapaikalla Hector torstaina 10.12. klo 21, uusinta maanantaina 14.12. klo 9.40 ja tiistaina klo 18.00.

Lisää artisteista:Hector

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

sangria, mitä hän sitten laukoi, joka jäi epäselväksi?

Anonyymi Ma 21.12.2009, klo 18.20

ohjelma oli taas oikein miellyttävä, mutta Sakari Lehtisestä haluaisi hieman tietojen päivitystä, milloin tarkalleen ottaen ohjelma oli tehty?

Anonyymi virpi La 12.12.2009, klo 10.37

Hatutti muutenkin illalla. Harvoin katson tätä ohjelmaa, mutta Hectorin takia tänään aioin.
Mutta ......... mitä mies oikein laukoo suustaan, oonko mä käsittänyt aina sanat tai jonkun jutun yleensä väärin? Jotenkin jäi haastattelusta PASKAN maku!!

sangria To 10.12.2009, klo 21.32

Uusimmat

Mansikkapaikka

Muistatko niitä asioita, joita vieraamme ohjelmassa muistelevat? Jussi-Pekka Rantanen käy Mansikkapaikassa mielenkiintoisten henkilöiden kanssa läpi menneitä vuosia ja vuosikymmeniä. Ura, intohimot, harrastukset, perhe, kulttuuri, taide, historian tapahtumat jne. Kukin vieras muokkaa itse oman Mansikkapaikkansa – mukana myös päähenkilön valitsema musiikkiesitys.

Mansikkapaikka Facebookissa

Muualla Yle.fi:ssä