YLE

 

YLE A-Ö

Satusuomalainen
finalistiehdokkaat på svenska
etusivu
kaikki ehdokkaat palaute
äänestys toimituksen sivu
keskustelu kampanjakalenteri
Satusuomalainen
Takaisin edelliselle sivulle

07.03.2006
Satusuomalainen on kiva ohjelma

Satusuomalaisen esittelyohjelma on niin kiva ohjelma, että se uusitaan viikolla 11 kaksi ylimääräistä kertaa!
Ohjelma on tiivis tietopaketti, joka avaa kahvipöytäkeskustelun meille rakkaista mielikuvitushahmoista. Ohjelma on ryyditetty ihanilla arkistopätkillä, joita kommentoivat toimittaja Minna Joenniemi, kirjailija Johanna Sinisalo sekä Hansu ja Pirre.

Satusuomalaisen uusinnat TV1:ssä 16.3. klo 14.40 ja 18.3. klo 14.05.

Satusuomalaisesta puhutaan myös YLE Radio 1:n Merkkituotteessa 16.3. klo 11 ja 18.3. klo 12.15.

Rokka astui etulinjaan

Satusuomalaisen toisen äänestysviikon alussa kärkiviisikko muuttui, kun Rokka syrjäytti kapteeni Pirkin. Vaisun alun jälkeen Tikkakosken mannekiini onkin jatkuvasti petrannut tulostaan. Mutta äänestysviikkoja on vielä kaksi jäljellä, eikä ikinä voi tietää, mitä tapahtuu. Joten sormi näppäimelle ja serkun kummin kaimatkin äänestämään!

Muilta osin Satusuomalaisen top vitonen on säilynyt samana. Heti ensimmäisinä päivinä paljon ääniä saaneet Muumipeikko, Pikku Myy, Rölli ja Uuno saavat kannatusta edelleen.

Ensimmäisellä äänestyskierroksella etsitään kahdeksaa parasta. Kahdeksan parhaan joukkoon on mahdollisuuksia vielä useilla hahmoilla: Pirk, Viivi ja Wagner, Kössi Kenguru, Elmo, komisario Palmu ja Pekka Puupää ovat kaikki saaneet hyvin ääniä.

Tällä hetkellä eniten ääniä on kuitenkin annettu numerolle 50 eli Omille ehdokkaille. Opri, Noita Nokinenä, Pelle Hermanni ja muut ehdokaslistan ulkopuoliset kaverit ovat keränneet yhteensä lähes 25 prosenttia äänistä.

YLE ©2006