YLE

 

YLE A-Ö

Satusuomalainen
finalistiehdokkaat på svenska
etusivu
kaikki ehdokkaat palaute
äänestys toimituksen sivu
keskustelu kampanjakalenteri
Pirk Viivi ja Wagner Muumipeikko Uuno Turhapuro Rokka Väinämöinen Rölli Pikku Myy Satusuomalainen
Takaisin edelliselle sivulle

Satusuomalainen: Remix

Kaikki Satusuomalaisen toisen kierroksen ehdokkaat samassa ohjelmassa!

Mitä yhteistä on Uunolla, Väinämöisellä, Röllillä, Viivillä ja Wagnerilla, pikku Myyllä, Pirkillä, Muumipeikolla ja Rokalla? Ainakin se, että suomalaiset todella rakastavat heitä. Hahmoihin sitoudutaan ja samastutaan, heidän kauttaan jopa unelmoidaan paremmasta elämästä, sanoo Remix- ohjelmassa haastateltava kulttuurintutkija Janne M. Mäkelä.

Mäkelä löysi kahdeksasta hahmosta mm. seuraavia piirteitä: hahmot ovat hauskoja ja jopa suulaita. Ei suomalaisille tyypilliseksi luultua jurotusta ja totisuutta – liekö merkki hauskanpidon kaipuusta, enää ei haluta pitää ikävää. Satusuomalaiset ovat myös omaperäisen kekseliäitä selviytyjiä, eivät tyypillisiä johtajia vaan pikemminkin auktoriteetteja kyseenalaistavia hahmoja.

Remixiin on koottu parhaat palat hahmojen esittelyohjelmista; mitä hahmojen luojat, tulkitsijat, tutkijat ja hahmoja rakastavat ihmiset – fanit, ovat heistä sanoneet. Ihania, hienoja, itsepäisiä, oikullisia, tyylikkäitä, ikuisia, rakkaita ja parhaita!

Remix-ohjelman jälkeen on viimeinen mahdollisuus äänestää näistä kahdeksasta neljä finaaliin. Äänestys päättyy 17.8. klo 24.00.

Satusuomalainen: Remix 17.8. TV1 klo 20
Uusinta 22.8. TV1 klo 23.20

YLE ©2006