TV1 alkaen 4.10.2006
YLE Radio 15.10.2006

Suomalaiset sävelet

Pikku-Janne, Sinfoniaorkesterin esittely, Näin tehtiin Suomalaiset sävelet...
Klikkaa sivun oikeasta reunasta esiin pyrkivää Pikku-Jannea ja testaa tietojasi suomalaisesta musiikista!

Suomalaiset sävelet oli TV1:n, YLE Teeman ja YLE Radio 1:n yhteisprojekti. Sivusto on tehty tukemaan silloista ohjelmistoa nimeltä Suomalaiset sävelet, jossa käsiteltiin suomalaista musiikkia runonlaulusta aina 2000-luvulle saakka. Keskeisessä roolissa olivat säveltäjät, heidän teoksensa ja tyylinsä. Vaikka ohjelmat ovat menneet, sivuston tietomateriaali ei ole vanhentunut.
Tutustu aikajanaan ja pelaa muistipeliä!

Suomalaiset sävelet - Uutisia

Suomalaiset sävelet -sarjan tallennepaketti tulee myyntiin YLE Shopiin heti alkuvuodesta 2007. 
Kirja SUOMALAISIA SÄVELTÄJIÄ jo saatavana!

Tammikuun Kausikortissa ranskalaista musiikkia suomalaisin voimin. Tutustu RSO:n omaan ohjelmasarjaan netissä osoitteessa
www.yle.fi/kausikortti


Lue lisää Radion sinfoniaorkesterin konserteista ja kevään 2007 ohjelmasta!
www.yle.fi/rso 

Tallenteet

Suomalaiset sävelet tulevat myyntiin YLE Shopiin kaupallisina tallenteina heti vuoden 2007 alussa. Niiden lisäksi on juuri ilmestynyt suomalaisia säveltäjiä esittelevä kirja, joka löytyy jo YLE Shopista. Kokonaisuuden voit myös ostaa yhtenäisenä tallenneboksina.
» YLE Shop

RSO

Syyskauden 2006 avajaiskonsertti 16.9.2006 (YLEn juhlakausi 80v.) käynnistää orkesterin Suomalaiset sävelet -konserttisarjan. Yhdeksässä konsertissa kuullaan TV:n ja Radion sarjoihin liittyvää musiikkia. 
» Katso RSO:n kotisivu

Koulu-tv

Suomalaiset sävelet junior joka toinen viikko 20.9.2006 alkaen.
Ohjelmasarjan nettisivuilla voit tutustua juontajiin, katsella videoklippejä ja testata tietojasi musiikkiaiheisissa visailuissa.
» Siirry Koulu-tv:n sivuille

Kausikortti

Neljä RSO:n syksyn 2006 Suomalaiset sävelet -konserteista taltioidaan TV1:lle ja YLE Teemalle Kausikortti-sarjaan. Ohjelmat nähdään seuraavan viikon torstaina TV1:ssä klo 21.55 ja uusintana Teemalla sunnuntaina 20.30.
» Lue lisää