AKI HAKALA (Niko, noita Nardus Navea):
Ikä: 21v.
Oltiin Jaskan kanssa soitettu musaa Mallun edelliseen juttuun, Bigbangiin, ja sitten Mallu soitti ja pyys Siamin tyttöjen koekuvauksiin.
En ollut aikaisemmin näytellyt oikeastaan missään. Lähdin mukaan ihan vaan mielenkiinnosta. Ajattelin, että täytyyhän totakin kokeilla.

Kirjotin Tapiolan lukiosta -99. Nyt soitan The Rasmuksessa rumpuja, ja tulevaisuuskin taitaa kulua musahommien merkeissä.

Muistan kuvauksista yhden hyvän mokan. Se oli kohtauksessa, jossa noita kerää nokkosia mäen päällä ja Javelot saapuu Zadariaan. Mun piti laskeutua mäki alas Javelotin luo, mut mä liukastuin, kaaduin pois kuvasta, luisuin koko mäen alas, ja alhaalla nousin ihan pokkana takaisin kuvaan ja sanoin repliikkini: "Meillä ei ole aseita lainkaan".


Aki kertoo noidan roolista:
Noita on sellanen salaperäinen, mystinen hahmo, joka on hieman simaanmenevä. Noitafiilis lähti pitkälle puvustuksesta.

Millaista oli näytellä ensimmäistä kertaa, ja mystisen noidan roolia?
Oli se aika vaikeeta, kun noita ei ole sellainen oikea ihminen. Mallun kanssa me puhuttiin aika paljon siitä, että millainen tyyppi se noita voisi olla. Ja sitten mä lähdin ite miettimään sitä. Mallu kysy multa, että millasena hahmona mä näen sen noidan, ja mun mielestä se oli ennen kaikkea sellanen salaperäinen ja vähän etäinen. Noidan maskin teko kesti varmaan kaikkein kauimmin. Joka päivä piti tavallisen maskeerauksen lisäks vielä piirtää tatuoinnit käsiin.
Kuvauksissa parasta oli mahtava porukka. Venaaminen ei ollut niin kivaa. Tutustumisviikonloppu Suvisaaressa oli siistiä!