Jaska Raatikainen (Rauli, kuningas Radomir, palvelija Rave):
Ikä: 21v.
 
Tapasin Mallun, ohjaajan, ekan kerran, kun soitin musiikkia Mallun edelliseen juttuun: "Big Bang". Sen jälkeen törmättiin uudelleen Ebelin joulukonsertissa ja Mallu pyysi Siamin tyttöjen koekuvauksiin.

Ennen Siamin tyttöjä olin näytellyt lähinnä koulun näytelmissä.

Siamin tytöt oli sellainen sivuprojekti, kokeilu. Pääasiassa soitan edelleen rumpuja Children of Bodomissa. Helmikuussa lähdetään rundille ja huhtikuussa lähdetään Japaniin ja kuukaudeks jenkkeihin. Kesällä on tarkoitus pitää hauskaa. Heitetään luultavasti pari festarikeikkaa. En aio kuitenkaan tulevaisuudessa ainoastaan soittaa rumpuja. Tarkoitus olisi lähteä opiskelemaan rumpujen soiton ohella.

Siamin tytöistä tulee mieleen sellainen tapaus, kun olin tullut suoraan Euroopan rundilta kuvauksiin. En ollut nukkunut kuin tunnin ja olin ihan kuollut. Mua ei tarvittu seuraavassa kohtauksessa ja menin nukkumaan kuninkaan sänkyyn. Kuvattiin juuri kohtausta, jossa piilipuulippu vetää Usmaa puoleensa linnan salissa. Kohtauksen piti päättyä tietynlaiseen hiljasuuteen, mutta hiljasuuden rikkoki mun kovaääninen kuorsaus.

Jaska kertoo roolihahmoistaan Raulista, Radomirista, Ravesta:
RAULI, pelinjohtaja, on herkkä, syvästi tunteva nuorukainen, jolla pyörii kokoajan tuhat asiaa mielessä. Rauli elää materialistisessa yhteiskunnassa, jota hän ei voi hyväksyä. Hän ei hyväksy armeijaa, eikä mitään voimankäyttöön perustuvaa ajattelua. Hän ei halua olla yhteiskuntaa vastaan, mutta koska itse suhtautuu kaikkiin asioihin tunteella, ei myöskään voi olla materialistisen yhteiskunnan puolella…

RADOMIR: Raulin ajatusmaailma tulee parhaiten ilmi Zadarian kuninkaan, Radomirin, hahmosta. Luulen, että Raulin unelma on olla Radomir, hyvä hallitsija, joka on poistanut valtakunnastaan kaikki aseet. Kaiken järjen mukaan Zadarian valtakunnassa pitäisi vallita täydellinen harmonia. Radomir on vannonut, että Zadaria pitää kiinni aseettomuudestaan niin kauan kuin hän elää…

RAVE on linnan palvelija, uskollinen ja nöyrä.

Mitä koekuvauksissa tehtiin?
Koekuvauksissa piti ensin kertoa nauhalle itsestään ja vastailla joihinkin kysymyksiin. Sellainen ristikuulustelu, jossa ei ole vääriä vastauksia. Sitten piti lukea joku teksti, ja näytellä eri tilanteita ohjeiden mukaan: nauraa, suuttua, olla vakava. Koekuvausten tokassa vaiheessa piti esittää joitain kohtauksia Siamin tytöistä käsikirjoituksen mukaan.