|
Tarvitset videoiden katseluun QuickTime Playrein. Jos koneellasi ei ole sitä, niin saat sen ladattua ilmaiseksi
täältä
1. Testaa, onko muna raaka vai kypsä.
2. Kaksi tapaa perata muikut.
3. Leikkaa sipuli terävällä veitsellä.
4. Muista siivilöidä jauhot.
5. Pihvien paistaminen.
6. Omenan raastaminen
7. Leipominen.
8. Kalan paistaminen
9. Kananmunan rikkominen yhdellä kädellä.
10. Pastan keittäminen.
11. Maista erikoisiakin juureksia.
12. Sekoita puuroa puukauhalla.
13. Laita lettutaikinaan ripaus sokeria.
14. Munamassasta kuohkeaa.
15. Ruotojen poistaminen helposti tongeilla.
16. Tasaisesti kypsyvät pihvit.
17. Kaikki ainekset talteen.
18. Taikinan teko.
19. Varo vispaamasta kermavaahtoa liian kauan.
20. Mureampaa kanaa.
21. Jogurtin sokeripitoisuus
22. Kaalin raastaminen
23. Öljyä taikinaan
24. Makaroonien keitinliemi talteen
25. Tähderuoat välipalaksi
26. Miten korvaat lihaliemikuutiot?
27. Hiivan lämpötila
28. Pippurin murskaaminen
29. Suomalainen puhdasmaito
30. Löydä curryn pehmeä maku
31. Parsakaalin varsi käyttöön
|