PINAATTILETUT

3 munaa
1/2 l maitoa
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 dl ohrajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
4 dl kypsää hienonnettua pinaattia
suolaa
muskottipähkinää
puolukkasurvosta


PINAATTILETTUTAIKINAN VALMISTUS

-vispaa munat ja sekoita puolet maidosta munamassaan
-vispaa joukkoon jauhot ja öljy
-lisää loppu maito
-kiehauta pinaatin lehdet
-huuhtele ne kylmällä vedellä siivilässä ja purista vesi pois
-hienonna pinaatti ja sekoita massa taikinaan


PINAATTILETTUJEN PAISTAMINEN

-paista koelettu
-jos lettu ei pysy kunnolla koossa, vispaa taikinaan 1 muna tai ½ desiä jauhoja
-paista pinaattiletut tasalämpöisellä pannulla nelosteholla
-käytä tarvittaessa hiukan rasvaa paistamiseen