|
PIKKUPIHVIT POSSUSTA
POSSUPIHVIT
porsaan sisäfilee
ripaus suolaa
ripaus paprikaa
basilikaa tai salviaa
1 – 2 rkl rypsiöljyä
JUUSTOLEIVITYS POSSUPIHVEILLE
2 munaa
1 ½ dl vähärasvaista juustoa raasteena
-vispaa munat
-raasta juusto ohueksi lastuksi
-sekoita juustoraaste munamassaan
-käännä possufilee laudalla niin, että näet lihassyiden kulkusuunnan
-leikkaa puolen sentin paksuisia pihvejä lihassyiden kulkusuuntaan nähden vinoon, jolloin lihassyyt jäävät mahdollisimman lyhyiksi
-silitä muovin välissä sileäpintaisella lihanuijalla pihvin pinnat tasaiseksi
-mausta pihvit suolalla, hienonnetulla yrtillä ja paprikalla
POSSUPIHVIEN PAISTAMINEN
-kuumenna pannu liedellä nelosteholla
-kaada tilkka öljyä pannulle
-pyörittele pihvit ensin vehnäjauhoissa ja sitten juustomunamassassa
-nosta massan peittämät pihvit pannulle hiukan erilleen toisistaan
-käännä pihvit ympäri kahden minuutin kuluttua
-käännä liesi kakkoselle ja jatka paistamista vielä kaksi minuuttia
-leikkaa pihvin lihasta sentin verran reunaa ja tarkista, että se on mehukkaan kypsä
POSSUPIHVIANNOKSEN KOKOAMINEN
-nosta sopiva määrä pihvejä lautaselle
-koristele
|