PIKKUPIHVIT POSSUSTA

POSSUPIHVIT

porsaan sisäfilee
ripaus suolaa
ripaus paprikaa
basilikaa tai salviaa
1 – 2 rkl rypsiöljyä


JUUSTOLEIVITYS POSSUPIHVEILLE

2 munaa
1 ½ dl vähärasvaista juustoa raasteena

-vispaa munat
-raasta juusto ohueksi lastuksi
-sekoita juustoraaste munamassaan
-käännä possufilee laudalla niin, että näet lihassyiden kulkusuunnan
-leikkaa puolen sentin paksuisia pihvejä lihassyiden kulkusuuntaan nähden vinoon, jolloin lihassyyt jäävät mahdollisimman lyhyiksi
-silitä muovin välissä sileäpintaisella lihanuijalla pihvin pinnat tasaiseksi
-mausta pihvit suolalla, hienonnetulla yrtillä ja paprikalla


POSSUPIHVIEN PAISTAMINEN

-kuumenna pannu liedellä nelosteholla
-kaada tilkka öljyä pannulle
-pyörittele pihvit ensin vehnäjauhoissa ja sitten juustomunamassassa
-nosta massan peittämät pihvit pannulle hiukan erilleen toisistaan
-käännä pihvit ympäri kahden minuutin kuluttua
-käännä liesi kakkoselle ja jatka paistamista vielä kaksi minuuttia
-leikkaa pihvin lihasta sentin verran reunaa ja tarkista, että se on mehukkaan kypsä


POSSUPIHVIANNOKSEN KOKOAMINEN

-nosta sopiva määrä pihvejä lautaselle
-koristele