|
KASVISMAKSALETUT
peruna
porkkana
300 g jauhettua sian tai naudan maksaa
1 tl rakuunaa
1/2 tl paprikaa
½ tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
ohrarieska
levitettä
KASVISMAKSALETTUTAIKINAN TEKEMINEN
-kuori ja raasta kasvikset ohueksi raasteeksi
-sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi
-lisää paprikajauhe sirotellen, ettei se paakkuunnu taikinaan
-hienonna tuore rakuuna veitsellä
-jos sekoitat öljyä taikinaan, tarvitset rasvaa paistamiseen vain ensimmäisen letun aikana
KASVISMAKSALETTUJEN PAISTAMINEN
-kuumenna pannu nelosteholla ja aloita paistaminen
-tee kananmunan kokoisia, puolen sentin paksuisia lettuja
-käännä letut minuutin kuluttua
-jatka paistamista 2-3 minuuttia
-leikkaa lettu kahtia ja maista onko lettu kypsä
KASVISMAKSALETTUANNOKSEN KOKOAMINEN
-nosta sopiva määrä maksalettuja lautaselle
-laita puolukkasurvosta lettujen viereen
|