KASVISMAKSALETUT

peruna
porkkana
300 g jauhettua sian tai naudan maksaa
1 tl rakuunaa
1/2 tl paprikaa
½ tl suolaa
½ dl rypsiöljyä

ohrarieska
levitettä


KASVISMAKSALETTUTAIKINAN TEKEMINEN

-kuori ja raasta kasvikset ohueksi raasteeksi
-sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi
-lisää paprikajauhe sirotellen, ettei se paakkuunnu taikinaan
-hienonna tuore rakuuna veitsellä
-jos sekoitat öljyä taikinaan, tarvitset rasvaa paistamiseen vain ensimmäisen letun aikana


KASVISMAKSALETTUJEN PAISTAMINEN

-kuumenna pannu nelosteholla ja aloita paistaminen
-tee kananmunan kokoisia, puolen sentin paksuisia lettuja
-käännä letut minuutin kuluttua
-jatka paistamista 2-3 minuuttia
-leikkaa lettu kahtia ja maista onko lettu kypsä


KASVISMAKSALETTUANNOKSEN KOKOAMINEN

-nosta sopiva määrä maksalettuja lautaselle
-laita puolukkasurvosta lettujen viereen