|
AAMUPUURO
½ l vettä
2-3 dl kaurahiutaleita
PUURON VALMISTAMINEN
-käännä keittolevy neloselle
-kaada vesi kahden litran kattilaan
-kaada ryynit veteen ja jätä puurokattila liedelle
-kun puuro alkaa kiehua, sekoita kauhalla kattilan pohjaa pitkin
-sammuta liesi, sekoita hetki ja laita kansi päälle
-anna puuron hautua liedellä 5–10 minuuttia
PUURO-JOGURTTIVÄLIPALA
2 dl kylmää kaurapuuroa
2 dl maustamatonta jogurttia
2 dl kotimaisia marjoja
2 rkl hunajaa
PUURO-JOGURTTIVÄLIPALAN VALMISTAMINEN
- sekoita puuro tasaiseksi
- sekoita kaikki muut raaka-aineet puuron sekaan
VALMIIT ANNOKSET
- puuroannokseen kuuluvat rasvaton maito ja pakastemarjat
- lasillinen mehua ja sekaleipä vähärasvaisen juuston, kurkun ja tomaatin kera täydentävät aamiaisen
|