RAHKALETTU

4 munaa
1 purkki rahkaa
1 dl vehnäjauhoja
1/2 – 1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
1 dl marjahilloa
1 dl pakastemarjoja


RAHKALETTUTAIKINAN VALMISTUS

-vispaa munat vaahdoksi ja sekoita ne rahkan kanssa
-sekoita taikinaan jauhot, sokerit ja suola
-lisää vielä 2 tl öljyä, niin et tarvitse paistamiseen paljoa rasvaa


LETTUJEN PAISTAMINEN

-käännä liesi neloselle ja kuumenna pannu
-pane tilkka öljyä pannulle
ja paista noin puolen sentin paksuisia lettuja
-paista varovasti, sillä nämä letut palavat helposti


RAHKALETTUANNOKSEN VALMISTAMINEN

-nosta rahkalettu lautaselle
-sekoita hillo ja sulatetut marjat
-nosta marjaseosta lettujen päälle