|
KUORRUTETTU KASVISVUOKA
4 dl kukkakaalin nuppuja
4 dl parsakaalin nuppuja
2 dl punaista paprikaa parin sentin suikaleina
sipuli 4-5 lohkona
lehtisellerin varsi viiden sentin paloina
1 dl vettä
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
ripaus suolaa
Juustokuorrutus
4 dl juustoraastetta
3 munaa
1 tl paprikajauhetta
tuoretta persiljaa
KUORRUTETUN KASVISVUOAN VALMISTUS
-kuori parsakaalin varsi ja leikkaa se parin millin viipaleiksi
-laita kasvikset kasariin
-kaada vesi ja valele öljy kasvisten päälle
-höyrytä kasviksia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes ne ovat kiinteän kypsiä
JUUSTOKUORRUTUKSEN VALMISTUS
-raasta juusto hienoksi raasteeksi
-vispaa munat rikki ja sekoita raasteeseen, mausta paprikalla
-levitä kasvikset uunivuokaan tasaiseksi matoksi niin, ettei jää suuria koloja ja levitä pinnalle juusto-munamassa
-kuorruta paistos 220 asteessa pinnaltaan kauniiksi
ANNOKSEN VALMISTAMINEN
-nosta kasvisvuokaa lautaselle sopiva annos
-laita lisukkeeksi tomaattia ja jotain vihreää
|