YLE Teema

 

Perjantain Kino

Miehestä mittaa (7)

Julkaistu keskiviikkona 23.05.2012 1 kommenttia 144 suositusta

perjantai 26.10. klo 21.30

Skotlantilainen työläisdraama kertoo Glagow'n telakan työläisestä, joka jää työttömäksi 30 vuoden jälkeen. Pohjattoman masentunut mies kokee kriisin ja päättää suunnata tarmonsa hulluun tavoitteeseen: hän aikoo uida poikki Englannin kanaalin.

Gaby Dellalin vuonna 2005 ohjaaman elokuvan pääosaa näyttelee Peter Mullan. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Brenda Blethyn, Sean McGinley ja Billy Boyd.

Lisätietoa ohjelmasta

Miehestä mittaa (On a Clear Day), Britannia 2005. O: Gaby Dellal. N: Peter Mullan, Brenda Blethyn.

Suosittele144 Suosittelee

Lähetä linkki

Katso myös...

Elokuvan tarina

Mark Cousinsin 15-osainen dokumenttisarja kertoo elokuvataiteen kehityksestä 1800-luvun lopulta 2000-luvulle asti. Persoonallinen tutkimusmatka ulottuu 12 vuosikymmenelle ja kuudelle mantereelle, Japanista Dakariin, Hollywoodista Hongkongiin ja Mélièsistä Avatariin.

Kommentit

Liisa mummo

Olipa hieno elokuva.Tuli monenlaisia asioita pienillä eleillä ja vähillä äänillä. Kiinalainen valmentaja oli mahtava viisaudessaan.Miestenvälinen ystävyys ja huumori tuotiin upeasti esiin.Avioparin välit kuvattiin todesti. Isän ja aikuisen pojan välinen skisma ja toisen pojan kuolema ja isän syyllisyys ja lastenlasten ja papan lämmin suhde.Mies voitti itsensä ja ui kanaalin yli.


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook