maanantaina 01.02.2010

Noniin mietitään muutamia faktoja.

1.Ihminen on aina halunnut syventää ajatustaan erilaisilla aineilla, eikä se toisiaankaan tule muuttumaan mihinkään. (never) En tiedä onko alkoholi siihen ainakaan paras keino. Vuosittain Suomessa alkoholiin aiheuttamiin sairauksiin kuolee ainakin 1500 ihmistä. Kannabis ei ole tappanut tutkimuksien mukaan ketään suoralla vaikutuksella, esim. johtamalla vakaviin sairauksiin kuten alkoholi. Ainahan voit pilvessä ajaa auton metsään. Kuten kännissä tapaa tapahtumaan joka päivä.

2.Ja että päivittäinen polttelu muuttaa sinua ja sinun persoonaa. Aivan varmasti joo, mutta kuka käskee hiisata päivät pitkät. Suurin osa ihmisistä käy kuitenkin töissä. (itse tunnen tärkeissä ajattelua vaativissa ammateissa olevia ihmisiä jotka polttavat kannabista. ja se ei ole heille ongelma) Voithan yhtähyvin lipittää alkoholia päivät pitkät. Näitä jälkimmäisiä tapaa aivan liikaa. Mitkäköhän mahtaa olla suurin syy tappoihn ja avioeroihin??

3.Väite, että kannabis johtaa kovempii huumeisiin on vääräkäsitys. Valtio kieltolaillaan tekee tämän mahdolliseksi, koska näillä rikollisilla joilta ihmiset ostavat on myytävänä muitakin huumeiksi luettuja aineita. Ja kas kas, kun ei ollut kannabista sillä eräällä kerralla matkaan voi lähteä valitettavan helposti jotain muuta. Varsinkin, kun kouluissa opetetaan että kaikki huumeiksi laissa luettavat aineet ovat mukamas aivan samoja. Niin tulee mielikuva, että eiköhän ole aivan sama, jos nyt otan jotain muuta.

4.Ja miksi kannabiksen kasvatus ja hallussa pito pitäisi laillistaa? Otetaan ensin vaikka että rahan takia. Pelkästään USA käyttää kannabiksen torjumiseen yli 45miljardia dollaria vuosittain. Enemmän kun Suomen valtion budjekti vuosittain. Ja miten Suomessa tämä menee. Esim. Tehdään kotietsintä 4 poliisin voimin. Käännetään koko kämppä ympäri ja takavarikoidaan kaikki asiaan liittyvä. Lähdetään kamarille kirjoittemaan papereita. Sitten jos vielä mennään oikeuteen, niin valtio maksaa lippaastaan monta tonnia poliiseille ja tuomareille, ennenkuin homma on käsitelty. Järkevää verovarojen käyttöä kysyn vaan?? Kannabiksen polttajia tulee aina olemaan. Valtava jahti ei vaan tule ikinä siihen pisteeseen mitä sillä haetaan. Sen sijaan valtio voisi kerätä veroja kannabiksesta.

Tässä vaiheessa siellä ne lehteä lukeneet ja kaiken maailman piripäitten sukulaiset toteaa, että tarvitaanko Suomeen lisää laillisia päihteitä tekemään kansasta päihderiippuvaisia ja mielisairaita?
Pakotanko minä sinua nytkään polttamaan kannabista, pitääkö sinun tehdä sitä sittenkään, kun se olisi laillista.?

Tähän minä sanon, että kannabis ei ole vaan päihde, vaan myös lääke. Älä tee minusta rikollista, jos haluan laillisen vaihtoehdon alkoholille. (Edelleen ihmisellä on tarve syventää mieltään.) Itse voit kännissä örveltää ihan miten vaan. Minun mielestä tämän pitäisi olla laitonta. Ja minun puolesta voit ampua vaimosi ja kaverisi kännissä. Viinapulloihin tekstit. Aiheuttaa tappoja.

Käyttäkää aivoja ihmiset aina ei tarvi olla niin tyhmä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä