torstaina 11.02.2010

Mua ei kiinnosta tutkimukset eikä mitä vittua täällä sanotaan, mulle riittää se että oon nyt poltellu muutaman vuoden säännöllisesti/päivittäin ja vaikka kuinka **tusti mä hiisaan tota nii ei silti rupee sekomaa päässä, eikä seuraavana päivänä tunnu yhtää oudolta.

Kannabis johti mulla siihen että oon (työn ja opiskelun ohella) tutkiskellu itseäni, ja omaa ajatusmaailmaani enemmän. Oon saanu siitä selkä-, jalka- ja päänsärkyihin helpotusta. Oon saanu koko peruskoulun jälkeistä elämääni vaivanneisiin uniongelmiin jotain mikä ei vedä mun päätä niin tillintallin että piirustelen seiniin ja kävelen puolunissani tääl päin seiniä.

Jokaisen pitää miettiä omia tekemisiään. Lapsia voidaan suojella vaikka siihen 18v ikään asti sitte, mutta sen jälkee jokaisen pitää saada päättää mitä helvettiä tässä elämässä tekee.

Mulle on ihan sama jos te tykkäätte tulla töistä just samaa aikaa joka päivä kotiin, mennä just samal hetkel nukkumaa ku edellisenäki iltana ja olla niin vtun raittiita, ei haittaa mua.
Mutta kertokaa nyt mulle että miten se, että minä tykkään mennä töistä kaverin kautta kotiin ja polttaa kaverin kanssa pienet savut ja jutella mukavia muutaman tunnin enneku menen nukkumaan, haittaa teitä?

Vetäkää päähänne

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä