perjantaina 12.02.2010

Niin, jos KOKO Suomen kansa, mukaanluettuna KAIKKI, vauvat, lapset, nuoret-, -aikuiset, aikuiset, keski-ikäiset ja vanhukset. En ole ikinä nähnyt vauvaa polttamassa jointtia, enkä ole kyllä yli 50-vuotiastakaan, mutta ehkä tämä johtuu kokemuksen puutteestani. :)

Alkoholi aiheuttaa huomattavasti suurempia vaurioita ihmismielelle ja vartalolle, mutta ei jokainen idiootti juokkaan alkoholia. Kannabista voi siinä asiassa verrata alkoholiin, että sekään ei pelkällä läsnäolollaan aiheuta päihtymystä. Kannabiskukinto ei väreile erikoisella tavalla tai lähetä radiosignaaleja saadakseen käyttäjänsä käyttämään sitä, vaan se on jokaisen urpon oma päätös.

Ja onhan alkoholillakin kohtuukäyttäjänsä ketkä eivät koskaan aiheuta vahinkoa muille tai itselleen alkoholin takia, sama käyttäjäryhmä löytyy myös kannabisken käyttäjien keskuudesta, väittäisin tuota ryhmää jopa suuremmaksi alkoholiin verrattuna.

Eikös täysi-ikäisyys juuri sitä tarkoita että on tarpeaksi vanha ja kehittynyt päättämään omista asioista, esimerkiksi siitä haluaako tupakoida, hankkia omakotitalon, , samalla tavalla jokaisen täysi-ikäisen pitäisi myös saada päättää siitä että juoko alkoholia vai polttaako kannabista.

Ymmärrän perusteen "mutta kun terveydenhuoltokustannukset nousisivat niin paljon jos kannabis sallittaisiin", luottakaa muhun, kannabis ei KOSKAAN tule tuomaan lähellekkään yhtä korkeita terveydenhuoltokustannuksia kuin esimerkiksi meidän suomalaisten rakastama Alkoholi.

Minä esimerkiksi olen hiisaillut nyt muutaman vuoden ehkä liiankin säännöllisesti, ja voin rehellisesti sanoa että kannabiksen ansiosta lääkärikäyntini ovat ehkä jopa vähentyneet (ei tarvi käydä kinuamassa reseptejä ku voi omassa kaapissa kasvattaa kipulääkkeensä ;), vaikka tässä on jo vaikka mitä kipuja töiden ja muun toheloinnin takia koettu.

En jaksa kirjottaa, vetäkää päähänne.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä