sunnuntaina 07.02.2010

Korkein oikeus nykyisen pressan Pauliinan aikana tekee näköjään ,ehkä nimittäjälleen Toverille kiitollisena ,omituisia ratkaisuja?
24.2.2009 tehtiin ratkaisu, jolla siunattiin väärillä tiedoilla maahantulo ja sosiaalituilla vero-( nyt velka-) rahojemmen varkaus!
KHT-tilintark. Pauli Vahtera on tutkinut ja kirjoittanut eräästä tosiröyhkeästä tapauksesta, jossa eräs perusteetta maahantuloa v. 2000 hakenut etiopialainen nainen onnistui rohmuamaan 55723 e netto, 2570 e/kk Hgin kaupungilta ja Kelalta. Hän onnistui myös ujuttamaan maahan pari ns. aviomiestä ja lapsia. Selvää huijausta tutkittiin vuosia kalliilla yhteiskunnan maksamilla kuluilla kaikissa oikeusasteissa ja päädyttiin 2009 KO:n em. ratkaisuun: vapautus syytteistä eikä takaisinmaksuvelvoitetta! Ehkä MOT käsittelee tätäkin tapausta?
Viimeisin omituinen ratkaisu, jossa siunattiin väärillä tiedoilla henkilöiden maahantuonti (1.2. HS). Esim. Saariselällle väärillä tiedoilla viisumin saaneet,muka hiihtoleirille tulleet venäläiset, jotka jatkoivat muualle EU:n alueelle. Samaa asiaa koski Kouvolan kiinalaiskeskuksen hommaamat lukuisat viisumit Eurooppaan hävinneille kiinalaisille? Mitä eroa on ihmissalakuljetukseen, josta vain muutama on narahtanut?
-Sopii kysyä, mitä Kokoomuksen ke. Arto Satosen johtama "maahanmuutopoliittinen työryhmä" on saanut toteutuksi 15.5.2009 julkaisemastaan julistuksestaan: "Realismia turvapaikkapolitiikkaan , resurseja kotoutukseen"? Ehkä sivutuotteena "turvapaikkaturistien" päivärahojen pienen leikkauksen? Apuministeri A.Thors on saanut huseerata vapaasti , kun sis.- min.A. Holmlund lienee hieman "jäävi", velipoikansa Ilkan hommatessa suurta sijoituskeskusta ent.laajaan sairaalaan Nakkilaan?
SPR, jonka kytkentä RKP:hen on ilmeinen, tekee hyvää bisnestä vastaanottokeskuksilla.
Pikakäännytys ei toimi, vaan selvät elintasopakolaiset ja turvapaikkaturistit jopa EU:n maista esim. Bulgariasta saavat oleilla täysihoidossamme tienaten päivärahoja ja heittäen ehkä "keikkaa" useita kk:ia, ovelammat vuosia ,kiitos verorahoillamme toimivan Pakolaisavun ja hallinto-oikeuksien (KHO:n), joita vetelä hallitus/ ek. ei saa ojennukseen selkeillä, tiukoilla ohjeistuksilla.
Moninkertaiset rikolliset voivat oleilla maassa vedottuaan maassa pitkään (sos.-kuormanamme) oleiluunsa ja järjestettyihin perhesiteisiinsä, joista (esim. lapsistaan) eivät kuitenkaan ole huolehtineet!
Hallituksella ei näy olevan selvää linjaa maahanmuutto-, turvapaikkapolitiikasta ja perusteettomien hakijoiden ja rikoksiin syyllistyneiden pikaisesta karkottamisesta.
Surkea turvapaikkapolitiikka kuluttaa pelkästään sis.ministeriön budjetista (kts.v. 2010) min. yli 250 milj. e.Pakolaisten hoitokuluiksi on arvioitu n.140 e/henk/ vrk.Vähintään 5000 turvapaikan- hakijaa odottaa ratkaisua.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä