maanantaina 08.02.2010

Tuo etiopialaisnaisen juttuhan on jo kuukausia sitten loppuun ruodittu. Kävi ilmi että kuka tahansa Suomessa asuva monilapsisen perheen äiti saa aikas suuret tuet koska täällä elämä ei nyt vaan ole varsinaisesti ilmaista.

Maahanmuuttaja"kriitikot" ovat ilmeisesti lapsettomia kun eivät tiedä että suurperheen jokaisen lapsen elättäminen maksaa todellakin tuhansia euroja vuodessa. Toinen vaihtoehto olisi että lapset juoksevat ilman kenkiä takapuoli paljaana pitkin katuja kerjäämässä ruokaa. Hmm, ehkäpä maahanmuuttaja"kriitikot" todella haluavatkin tällaisen yhteiskunnan.

Maahanmuuttaja"kriitikkojen" mielestä viisilapsisen perheen pitäisi kai asua yksiössä ja tulla toimeen esim. satasella kuussa. Tai ei, ei tämä riitä koska tällöinkin perhe veisi asunnon joltakulta suomalaiselta.

2570 e/kk... tuolla summalla tämä ihminen ruokki ja vaatetti itsensä lisäksi muistaakseni neljä lasta. Yksistään vuokra teki yli tonnin. Viidelle ihmiselle tuosta jää siis jaettavaa kolmisensataa euroa kuussa per henki, kymppi päivässä, miinus sähkölasku, vesilasku, tv-lupa, bussiliput... ja näistä armopaloista maahanmuuttaja"kriitikot" jaksavat kiihkoilla!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä