perjantaina 01.04.2011

Ainakin 80% suomalaisita haluaa laittaa STOPIN yhä kiihtyvälle venäläisten invaasiolle Suomeen. Suomessa asuu kohta 100000 venäläistä, ja 10 vuoden kuluttua jopa puoli miljoonaa, jos mitään ei tehdä.

Jo nyt Suomen rajan ylittää 8 miljoonaa venäläistä vuodessa ja vuoden 2010 lopussa meni miljoonan myönnetyn viisumin raja rikki.

Mitä sitten pitäisi tehdä, jotta tälle menolle saataisiin stoppi?

Yksi keino vaikuttaa on äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa vain sellaisia ehdokkaita, jotka ovat ilmoittaneet kannattavansa tämän invaasion rajoittamista alla luetelluilla keinoilla tai vastaavilla.

On toinenkin tapa vaikuttaa, äänestä tällä Facebook-sivustolla:
Anna mielipiteesi kuulua, klikkaa ensin POLL sivu auki, valitse mieleisesi vaihtoehto annetuista 5 vaihtoehdosta, sitten paina ÄÄNESTÄ!

http://www.facebook.com/#!/pages/Stoppi-ven%C3%A4l%C3%A4isten-invaasiolle-Suomeen/148255488559924?sk=info

Tavoitteena on saada kasaan huomattava määrä ääniä jo ennen eduskuntavaaleja. Luonnollisesti tulokset informoidaan puolueille ja tiedotusvälineille. Nyt on mahdollista lopettaa poliitikkojemme lepsuilu tässä asiassa.

Ohessa lista tarvittavista toimenpiteistä tärkeysjärjestyksessä (tätä listaa päivitetään tarpeen mukaan ottaen huomioon saadut kommentit):

1) Kiireellisin homma on poistaa kiinteistöjen osto-oikeus Suomesta venäläisiltä yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä. Tätä kieltoa ei tarvita suinkaan sen vuoksi, että suomalaiset eivät voi ostaa kiinteistöjä Venäjältä. Vain muutama tontti on myyty ja niidenkin kohtalo on epäselvä.

Vain harva suomalainen haluaisi ostaa kiinteistön rajan takaa ja joka tapauksessa emme halua luovuttaa arvokkaita maitamme venäläisille. Venäläisiä on n. 140 miljoonaa, joten halukkaita tontin ja kiinteistöjen ostajia on käytännössä loputon määrä.

2) Toinen tärkeä asia on estää viisumien myöntämisen helpottamiseen johtavat toimenpiteet ja jopa viisumivapaus. Venäläisten viisumien saantia Suomeen on päinvastoin kiristettävä ja niiden määrää on rajoitettava nykyisestä noin puoleen.

Viisumien myöntämisen ulkoistaminen edes osittain on lopetettava alkuunsa! Nyt Suomen viranomaiset ovat enää kumileimasimena, kun viisumihakemukset saapuvat valmiiksi perusteltuina ilman muutoksen mahdollisuutta. Myös rikollisten valvonta on hankaloitunut tämän johdosta.

3) Maahanmuuttajan Suomen kansalaisuuden saantia on kiristettävä huomattavasti. Kansalaisuutta ei saa myöntää, eikä päästä edes hakemaan, jos ei ole asunut ja tehnyt työtä Suomessa vähintään 10 vuotta. EU maan kansalaisille voidaan hyväksyä lievempi vaihtoehto, jos on asunut jo toisessa EU maassa vastaavan ajan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä