sunnuntaina 06.11.2011

Aivan uskomatonta legendaa.
Suomi on kipulääkityksen kehitysmaa ja ihmisiä kohdellaan julkisellapuolella statuksen ja varallisuuden mukaan. Koitappa jollain sossuntuella käydä bentsorespaa hakemassa julkiselta, ei varmasti kirjoita yksikään sitä, mutta heti kun on rahaa niin alkaa reseptejä tippumaan.

Nykyään ei saa mitään hoitoa julkiselta puolelta vaan pakottavat hoidon hakemisen yksityiseltä puolelta. Lääkärit on peloteltu tähän tilanteeseen että eivät uskalla enään kirjoittaa reseptejä kenellekkään kun menee vielä lääkäriluvat. Onko se sitten hyvää hoitoa jos muutama käyttää lääkkeitä väärin niin sitten niitä ei määrätä kenellekkään. Joku joka sitten niitä bentsoja tai vahvoja kipulääkkeitä oikeasti tarvitsee niin niitä ei sitten saa ja korvaavaa lääkettä ei ole edes olemassa.

Näin olemme onnistuneet ulkoistamaan apteekit katukauppaan josta ne lääkkeet saa nopeammin ja halvemmalla kuin lääkärin respalla. Sitten tulee se toinen legenda että reseptilääkkeitä ei kirjoiteta sen takia että niitä myydään kadulla, no niitä myydään kadulla juuri sen takia kun niitä ei kirjoiteta ja yli 90% kadulla myytävistä lääkkeistä tulee ulkomailta. Venäjä, Intia, Thaimaa kärkipäässä. Bentsojen tilaus netistä kotiovelle on nykyään niin helppoa kun tullilla on aivan mahdoton urakka seurata edes prosenttia paketeista mitä tulee ulkomailta. Vielä lisäksi jos nettikaupassa myydään bentsoja niin hyvin useasti sieltä voi tilata samaan syssyyn näitä design-huumeita.

Ottakaa nyt herranjestas järkikäteen kun asioitte lääkärissä ja apteekissa. Aikuiset ihmiset varmasti tietävät mitä tekevät kun alkavat käyttämään lääkkeitä väärin. Se ei ole lääkärin vika vaan aasiakkaan. Jokaisen paketin kyljessä ja sisällä on varoitukset ja ohjeet miten niitä käytetään.

En minäkään lääkäriä syytä jos lähiomainen kuolee kun ei ota lääkärinmääräämää sydänlääkettä...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä