torstaina 22.04.2010

Ensimmäisessä kommentissa en puhunutkaan härkien elämästä, vaan tavasta jolla ne kuolevat hitaasti ja tuskaisesti areenalla mikä on mielestäni eläinrääkkäystä. Lihan tehotuotanto on asia aivan erikseen, eikä siihen osallistu kuluttajat, jotka suosivat luomulihaa. Tällä perusteella kaikkia lihansyöjiä ei pidä leimata ja härkätaisteluiden kritisoiminen on oikeutettua.

Olen ymmärtänyt, että liha on sitä mureampaa mitä enemmän eläin on ollut elämänsä aikana paikoillaan (esim juottovasikat). En siis myöskään usko, että tuo ennen vanhaan härkätaisteluista ssatu liha olisi ollut erityisen hyvää. Stressaantuneen eläimen keho kun saa lihan helposti pilalle. Tätähän sattuu harvaseltaan teurastuksessa, jos lopetusta ei hoideta asianmukaisesti.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä