torstaina 01.07.2010

Mielestäni Naapureita Madridissa on upea sarja, sekä Serranon perhe myös. Mutta Serranon perhe loppui ja hyvä että tuli uutta tilalle, eikä vanhoja uusintoja. En väitä ettei Serranon perhe huono olisi, päinvastoin, se on upea sarja, niinkuin on tämäkin Naapureita Madridissa.

Heti ensimmäisen jakson katottuani, rakastuin ja samaistuin ohjelmaan täysin. Nyt joka aamu herään aina puoli kymmeneltä ja eikun vaan televisio päälle ! Näin säilyy tämä unirytmikin :)

Luin wikipediasta juonipaljastuksia, ja nyt vähän jännittää :s Niin paljon uusia hahmoja ja asioita tulee vielä tapahtumaan ...

Juu, ja olisi kiva sitten kun Naapureita Madridissa ollaan saatu loppuun, niin tämä Fysiikkaa vai kemiaa alkaisi pörräämään televisiossa ! :)

Taas Serranon perheen mukaan tämä Naapureita Madridissa on saanut pääni sekaisin espanjasta, ja kun yläasteelle suuntaan, lisäkieleksi ehdottomasti valitaan espanja. Ajattelinkin että aikuisena pääsisin reissaamaan ja asumaan ympäri maailmaa, ja Espanja on yksi pysähdyskohteistani :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä