You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

tiistaina 07.09.2010

Ensiksikin itse Aqui No Hay Quien Vivasta - loistava sarja! Jaksot ovat pitkiä ja paikoitellen toistavat itseään, mutta siltikään en näe sarjassa mitään negatiivista. Kesälomalla oikeastaan jokainen arkipäivä lähti käyntiin NM:n parissa ja sittemmin töiden jatkuttua sama jokapäiväinen NM-annos saatiin täyteen ilta-askareiden parissa boksilta tallennettuna. Hienoja hetkiä.

Ja toisekseen on naurettavaa, että sarjan näyttäminen pätkäistiin tällä tapaa kesken. Miksei olisi voitu näyttää loppuun asti, niin olisi tämäkin homma saatu vietyä kunnialla päätökseen, eikä vain jättää roikkumaan hamaan tulevaisuuteen. Ei niin mitään järkeä.

Loput jaksot on saatava jatkumaan mahdollisimman pian ja esim. kerran viikossa esittäen sarja saataisiin vietyä ansaitsemaansa päätökseen kunniakkaasti. YLE:n kanavien nykytarjonta on niin puuduttavaa ja yksiulotteista vanhan toistoa, ettei olisi homma eikä mikään järkätä espanjalaiselle laatuvihteelle kilpailukykyistä ohjelma-aikaa mistä kohti tahansa katalogia. NM takaisin ruutuun välittömästi!

.. ja toivottavasti ensi kesä vietetään tuon >>la que se avecinan>> merkeissä :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä