lauantaina 04.09.2010

2:n jakson aikana se suomalais-iranialainen nainen sanoi osuvasti; Miksi Islam liitetään terroristeihin ja miksi suomalaiset eivät ole suvaitsevia Islamin uskoon; Amerikan takia.

Monikin on jo TVssä ehtinyt todeta että Suomalainen kulttuuri on hieno asia, mutta on myös maailmanlaajuisia kulttuureita. Ja tässä tulikin osuvaksi esimerkiksi Amerikka.

Eli juuri tälle yläpuolella kommentoivan henkilön keskuuteen voin liittää sen, että hän katsoo paljon Nelonen-kanavaa, ja 'amerikkalaistuu' siinä niin paljon että huh.

Eurooppa on juuri se välikäsi Amerikalle, jota Amerikka voi pitää puolellaan. YK toimii EUsta käsin eikä se ole puuttunut paljoakaan Amerikan sotiin, siellä missä nyt he sotivatkin, taiwanissa, iranissa, koreassa..

Muslimielämää on mahtava ohjelma juuri siksi, että se todistaa ettei Amerikan media ole usein mistään kotoisin.

Näinä päivinä voit kysyä nuorelta kristityltä suomalaiselta helposti;
"Onko Kiina hyvä maa?" Ja hän vastaa 'Ei', kysyt "Miksi?" Hän vastaa "Koska Amerikka on kivempi"

Ja homoseksuaalisuus on synti monessa uskonnon kirjassa. Mitä niistä Suomessa tapahtuneista pesäpallomaila terrorismista Pride-juhlissa, ei Amerikassakaan ole paljon muita homoseksuaalin hyväksyjiä paitsi pari pop-laulajaa.

Jos ohjelma olisi 'Kristinelämää" ei silloinkaan kyllä homoseksiä sallita.

Myönnän, että muslimimaissa on ehkä huonompi asia olla homoseksuaali, koska yleisesti näissä maissa eletään uskonnon mukaan.
Kristinusko on siitä merkillinen, ettei sen kannattajat useimmin välitä vaikka pari syntiä tulee rikottua. Islamissa taas monet uskonnon synnit on aivan sama asia hallitukselle kuin lain rikkominen.

Ja sanoisin tätä erityisen hyväksi asiaksi.

Uskonnot itse, kun ne ovat rantautuneet heimokulttuurista ja erakoiden kirjoista, ovat suunniteltu ja evolvoitu jotta ne näyttävät hyveitä. Uskon kirjathan olivat keskiajalla lakikirja.

Uskonnot, pääasiallisesti kaikki, kantavat yksinkertaisesti hallituksen ja maan hyvää. Edistävät erityisesti hedelmällisyyttä, toisten hyväksymistä ja rakastamista, verojen maksua ja moraalista hyvyyttä.

Islamin uskoiset pitävät uskonnollisia lakejaan paljon tarkempina kuin Kristityt. Voidaan katsoa nuoria kristittyjä helposti, he eivät välitä uskonnon tunnista, eivät he koskaan rukoile, pinnaavat kirkosta, useimmiten jumala tulee heidän kanssaan esillä sanassa "Jumalauta"
Islamin nuorien elämässä uskonto on yleisemmässä roolissa.

Jos homoseksuaali tulee kaapista ulos kristityn iso/isoiso äidin kuullen, ei siitä hyvää seuraa.

Islamin usko on ns. säilynyt kulttuurissa enemmän kuin kristinusko.

Tällä en siis halua pilkata kristittyjä, mutta totta se on.

Joten homoseksuaalien kielto ohjelmassa on ilmiselvää, ja vaikka homoseksuaali ateistipersoonan(Antti) on sitä vaikea ehkä heti hahmottaa, ei se ole mikään yllätys.

Mutta ohjelma ajaa aika hienoa asiaa, totta se on että kun katsot itämaisia muslimeja yms, et kyllä huomaa yhtäkään 'emoa,' 'goottia', erakoitunutta yksineläjää tai sellaista. Mikä voisi hyödyttöö itäeurooppalaista Venäjää, Suomea, Italiaa yms, joissa on paljon abortteja, väkiluku pienenee kovaa vauhtia, sekä itsemurhat ja kouluammuskelut ovat jo yleistyneet.

Ja onhan niitä paljon muitakin terroristeja kuin vain al-Qaeda.

Jengit etelä-amerikassa ovat aika paljon samanlaisia kuin al-Qaeda, rekrutoivat köyhiä nuoria, mutta eihän Amerikan media niistä piittaa. Los Angelesin jengielämähän on ihan sallittua eikä kukaan välitä jengisodista, kun rikolliset tappavat toisiaan. Luulisi siellä jo kuolleen jtn. 20 000~ jo 2000 luvun mittaan..

Ei sitä vain ymmärrä, kun ihmiset voivat olla niin sisäänkääntyneitä näissä asioissa. (Amerikkalaiset siis) Vihaavia, laiskoja rasisteja, ja eurooppalaiset kulttuurit vielä antavat amerikkalaisuudelle tilaa..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä