perjantaina 10.09.2010

Sen verran, kun olen seurannut Ylen tv-sarjaa MUSLIMIELÄMÄÄ, voin todeta, että Antti ja Kirsikka ovat tämän ryhmän heikoin lenkki siinä mielessä, että pitäisi sen 6 viikon ajan elää sitä MUSLIMIELÄMÄÄ! Mutta nämä kaksi ihmistä tutuvatkin olevan hyvin hedonistisia ihmisiä. Niin kuin meillä länsimaailmassa ihmiset jo tuppaavat olemaan. Nautinnot ensin ja velvollisuudet sitten joskus, jos jaksaa, jos viitsii, jos on ihan pakko... Jne.

JOS SUOMESTA TULSI NYT YHDEKSI PÄIVÄKSI ISLMAILAINEN MAA, Antti ja Kirsikka olisivat niitä, joiden tästä ryhmästä kannataisi matkustaa Suomesta välittömästi johonkin toiseen, erityisesti Kristilliseen maahan. Siellä heitä ei vainottaisi ja säästäisivät mitä ilmeisemmin henkilökohtaisen koskemattomuutensa. Hengen excodus ei seuraisi siitä toimesta...

MUSLIMIELÄMÄÄ ohjelmana synnyttää paljon kummuksuvia ajatuksia. Ymmärtäisin jos tämä tehtäisiin jonkun mainosrahoitteisen kanavan ohjelmistossa yliampuvana tosi-tv:n hengessä mutta verorahoitteisella YLEISRADION kanavalla? Mielestäni tämä ohjelma on poliittista mielikuvien mauokkausta uskonnon varjolla tai sen keinoin. Jos tarkoituksena on vertailla MUSLIMIELÄMÄN ja länsimaailman "kristittyjen" elämää, miksi asiaa ei toteuteta saman aikaisesti samassa ohjelmassa toistepäin? Olisi Suomalaisena ollut paljon mielenkiinoisempaa nähdä, kuinka 5 muslimia ja "muslimia" suhtautuisivat 6 viikon aikana KRISTILLISEEN ELÄMÄÄN?

MUSLIMIELÄMÄÄ ohjelmana synnyttää paljon kummuksuvia ajatuksia. JOS YLE olisi esittänyt tällä samalla ohjelmapaikalla 6 jakson verran ohjelmaa nimellä KRISTYTYN ELÄMÄ, olisi siitä täällä Suomessa noussut aivan käsittämätön meteli. Meteli siitä, kuinka verovaroja käytetään uskonnon pakkotuputukseen ja kuinka se loukkaa uskonnottomia tai muiden uskontojen edustajia.

MUSLIMIELÄMÄÄ ohjelmasta SUOMALAISET OVAT OLLEET IHMEELLISEN HILJAA... OLISKOHAN SUOMI VALMIS ISLAMILAISTUMAAN? VASTAANOTTAMAAN ALLAHIN JA SÄILYTTÄMÄÄN PÄÄNS... TERVEYTENSÄ?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä