You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

perjantaina 24.09.2010

Itse olen puoleksi iranilainen ja voin vain varoittaa ilsamista, sen on länsimaiden suurin uhka tulevaisuudessa. Sukulaiset iranissa eivät voi elää vapaudessa Islamin uskonnon takia, itse olen atheisti, mutta esim. jos lähteisin Iraniin ja sanoisisn sen julkisuudessa minut hirtetäisin.

Olen lukenut Koraanin, ja Mohammedin biografian, suos JOKAISELLE lueka erityisesti biogafian, Mohammed valtasi miekalla arabian maat ja jälkeläiset mm. tuhosivat Iranin suuren kultuurin. Jos joku väittää että samat asiat löytyvät myös esim. raamatussa, pitää huomioida että islamissa on myös määritetty oikeusasiat (esim varkaiden kohtelu , aviorikos, avioero yms) shariassa. Sitä ei ole määritetty raamatussa (uudessa testamentissa) ja länsimaat ovat saaneet kristin uskon kuriin (Voltaire yms) ja vapaus uskonnosta oli pitkä ja kallis länsimaille (Gallileo, Inkvisiittio yms). Ja tämä vapaus on uhattua! Muistakaa esim kohun mohammed pirustuksista! Tunnen monta pilakuvaa Jesuksesta, monetko piirtäjä ovat uhtattu? Tai Monty Pythonin loistava elokuva "Life of Brian" joka pilaa Jesuksen elämän. Mikä kohu luulette nousee jos yritettäisiin tehdä vastaava "Life of Achmed" elokuvan?!!!

Vielä tieto Koranista. On totta että Koranista löytyy myös hyviä, rauhan edustavia kohteita, mutta nämä kohteet ovat ensimmäiset koranin suurat. Alussa yritti Mohammed vielä pitää hyvät välit kristien ja juutalaisien kanssa,mutta myöhemmissä koraanin suurissa kun mohammad oli valloittanut pääosa vihollista ja voittanut tärkeimmät sodat suurat muuttuivat erittäin väkivaltaiseksi. Ja koraanissa lukee jos kahdet suurat ovat ristiriitaisia MYÖHEMPI (siis väkivaltaisempi!!!) korjaa aikaisemman!!!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä