sunnuntaina 29.08.2010

itseasiassa naisella on ISLAMISSA erittäin korkea asema. Kuten painotin ISLAMISSA ja koraanissa mutta ei islamia harjoittavissa kulttuureissa.

Suuri osa muslimeista on tapamuslimeja, eli todella kaukana hartaasta muslimista.

Itse en kunnioita ihmisiä jotka väittävät vankasti uskovansa johonkin ja olevansa jotakin, sitten kun heiltä kysyy heidän uskonnostaan niin he eivät kuitenkaan tiedä edes perusasioita. Eli tällaisia tapamuslimeja jotka elävät omaa kulttuuriaan liitetään islamiin ja koraaniin. EI HYVÄ.

Aivan kuten kristitty ystäväni, jonka äidinkieli on aramea (1 vanhimmista kielistä mm jeesuksen äidinkieli) EI TIENNYT PÄÄSIÄISEN TARKOITUSTA. Kysyin ohimennen heidän perheen pääsisäis suunnitelmista, koska pääsiäinen on tunnetusti katolilaisille tärkeä pyhä. Hän sanoi mikä pääsiäinen, mitä silloin pitäisi tapahtua? Voi sitä myötähäpeän tunnetta, menin aivan sanattomaksi. Tyyliin kuin muslimilta kysyisi ramadanista ja tämä vastaisi mikä ramadan?

Ja tämä kaveri on vankka kristitty ja väittää rakastavansa jeesusta sun muuta. TAPAKRISTITTY. Aivan kuten tapamuslimit.

Suurin osa ihmisistä väittää kuuluvansa johonkin uskontoon, mutta he ei eivät edes tiedä perusasioita.

Tämä taas todistaa sen minkä aiemmin sanoin, ihmiset ovat yksilöllisiä IHMISIÄ. Joten miten me voidaan ryhmitellä heitä kun he itsekään eivät tiedä mihin .

Islam ei todellakaan ollut rauhan uskonto, en tiedä onko nykypäivänä. Mutta islam on tunnetusti suomeksi käännettynä kuulostaa tyhmältä, mutta miekan uskonto. Historiassa kansoja pakotettiin ns "uskontoveron" uhalla vaihtamaan uskoaan, joko olit muslimi tai maksoit niin suuret summat ja jos et niin henki lähtee. Eli ei tod ollut rauhan uskonto.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä