sunnuntaina 29.08.2010

Ja hei :D todella moni mies täällä länsimaissa ei pysty hillitsemään itseään normaaliyhteiskunnan tapoja vaativaan käytökseen, vaan käyttäytyy kuin kiimainen uros (mikä eläin vain, koira, apina, sonni) haistettuaan nartun. Todella moni mies pettää avio/avopuolisoaan ja näkee naisen objekitna. Sä et edes halua avata tätä aihetta koska mä voisin kirjoittaa tästä aiheesta kirjan.

"Sivistynyt mies kunnioittaa naista, naisen toiveita, mielipidettä ja haluja." Todella moni mies ei tee tätäkään :D LÄNSIMAISSA. Ja se näkyy parhaillaan kun mies on kännissä tai vihainen.

Onhan se tyhmää ja alkukantaista, että naisen on piilouduttava kaavun taakse jotta häntä nähdään ihmisenä eikä häntä arvosteltais hänen ulkonäkönsä takia vaan pikemminkin sen mikä on korvien välissä.

Mutta me ihmiset ollaan alkukantaisia!! Vaikka me kuinka yritetään sivistyä niin meissä elää se neandertalinihminen. Sen näkee meidän pinnallisuudesta. Ja pinnallisuus on myös peritty meidän esi-isiltä, kauniin miehen kanssa saa aivan varmasti tervet jälkeläiset kuin tuon rumemman/ruman miehen kanssa on suuri riski, että jälkeläisistä tulee sairaita/heikkoja/jälkeenjääneitä.

Joten miten mä voin luottaa siihen, että en ole päässyt ulkonäölläni pitkälle elämässä vaan oikeasti mun luonteen ja älykkyyden perusteella? Esim. kaksi vastavalmistunutta ekomonia hakee töihin, molemmat on älykkäitä ja haastattelu meni hyvin, mutta kumpi saa sen työpaikan? Kaunis seksikäs nainen vai normaali tai ei-kaunis nainen? Varsinkin jos työnantaja on mies. Tällaisissa tilanteissa olisi hyvä olla ne kaavut!!

Joten ymmärtäkää, että islam ei ole 100% hölynpölyä vaan siinä on oikeasti asiota joissa on perää. Anteeksi edellä oleva pitkä esimerkki, mutta oli pakko vääntää rautalangasta jotta ymmärrätte pointin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä