lauantaina 04.09.2010

Huvittavaa tämä muslimien kilvoittelu uskontonsa puolesta.
Islam on nimittäin maailmanhistorian suurin huijaus ja Muhammed siten suurin huijari.

Muslimit väittävät, että Muhammed sai koraanin enkeli Gabrielilta. Kuka todistaa? Ei kukaan. Tosiasiassa Muhammed oli pakana ja sai yksijumalaiseen uskontoon liittyvät oppinsa kristityltä munkilta. Muhammed oli alkuperäiseltä ammatiltaan kamelikuski ja tutustui kauppamatkoillaan sekä juutalaisuuteen että kristinuskoon.

Muslimit väittävät, että koraani on allahin sanaa sanasta sanaan. Mikä jumala kirjoittaisi moista tekstiä? Koraani kirjoitettiin kymmeniä vuosia Muhammedin kuoleman jälkeen. Se koottiin vähän samaan tapaan kuin Kalevala. Alunpitäen oli kolme keskenään ristiriitaista koraania, joista kaksi poltettiin kolmannen kalifin aikaan.

Muhammed käytti uskontoa omiin tarkoituksiinsa ja muokkasi sitä lennossa. Esimerkiksi kun hän ihastui poikansa vaimoon, hän sanoi nähneensä unen, jossa allah kehotti häntä ottamaan tämä omaksi vaimokseen. Näin tapahtui. Islam ei ole myöskään rauhanuskonto. Se on muslimien propagandaa. Tosiasiassa islam on barbaarinen, sotaisa ja vääräuskoisia tappamaan kehottava aate. Muhammed näytti itse esimerkkiä, kuinka naisia ja lapsia tapetaan vain sen vuoksi, että eivät olleet muslimeita.

Islam on rakennettu suoraan pakanauskontojen päälle ja se näkyy. Islamissa tärkeintä ovat rituaalit ja niiden orjallinen noudattaminen. Koraani sisältää paljon asioita, jotka ovat paljon vanhempia kuin islam. Esmerkiksi sianlihan syöntikielto perustuu ikivanhaan perimätietoon, että sianliha ei säily lähi-idän ilmastosa yhtä hyvin kuin naudan- ja lampaanliha. Nyt on olemassa kylmäkuljetusketjut, pakastimet ja jääkaapit, joten usko sianlihan saastaisuudesta on naurettava.

Islam ei ole tuonut maapallolle mitään hyvää, vaan jatkuvaa verenvuodatusta ja kärsimystä. Ilman islamia elämä olisi parempaa myös nykyisissä muslimimaissa. Ellei olisi, eivät muslimit pyrkisi noista maista kaikin keinoin pois. Ei ole olemassa yhtään demkraattista musliminemmistöistä maata eikä tule. Kaikki islamilaiset maat ovat takapajuisia ja kaikilla mittareilla mitattuina hännänhuippuja poislukien muutamat öljyvaltiot, jotka pärjäävät bruttokansantuotteeseen perustuvissa vertailuissa.

Islam onkin pääsääntöiseti lukutaidottomien uskonto. Kun joku länsimaisen koulutuksen saanut kääntyy muslimiksi, niin on pakko epäillä mielenterveyden pettämistä. Kuinka jokutäysjärkinen voi esim. sanoa palanneensa muslimiksi? Muslimithan sanovat, että kaikki ovat muslimeita, kaikki eivät vain tiedä sitä! Pohjattoman lapsellista. Yhtä lapsellista on, kun muslimit pohtivat tosissaan, että laittaako allah ajatukset heidän päähänsä.

Tietämättömät vertaavat koraania Vanhan Testamenttiin, vaikka oikea vertailukohta on Uusi Testamentti. Tämän vertailun jälkeen uskonnot eroavat toisistaan niin paljon, että uskontojen jumalat olisivat yksi ja sama. Eivät muslimit näin väitäkään. Minulle tämä on tosin teoreettinen asia, kun en usko kummankaan uskonnon jumalaan - kaikista vähiten islamin jumalaan, jota ei voi olla olemassa, koska koko uskonto on silkkaa hölynpölyä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä