sunnuntaina 05.09.2010

Islam ei ole mikään oikea uskonto, vaan polittinen uskomusjärjestelmä, jonka tarkoitus on saattaa koko maailma keinoja kaihtamatta islamilaisen lain alle, jolloin muslimien mielestä valitsisi rauha. Siinä se rauhan uskonto! Oikein oksettaa kuunnella tämän Anas-tyypin löpinöitä, kun hän kääntää koraanin todellisen sanoman länsimaalaisen korviin sopivaksi lässytykseksi ja siteeraa sieltä vääriä kohtia tai jättää siteerauksista asian ytimen kertomatta.

Islamin uskonnollinenkin osuus on täysin Muhammedin omaa keksintöä - mitä nyt väänteli juutalaisuutta ja kristinuskoa itselleen ja tarkituksiinsa sopvaksi. On oikeastaan järkyttävää, että muslimit ylipäätään uskovat tähän enkeli-Gabriel satuun ja siihen, että koraani olisi allahin sanaa sanasta sanaan. Totuus koraanin synnystä tiedetään, eikä se voi olla edes Muhammedin kertomaa sanasta sanaan.

Länsimaiset islamiin kääntyneet ovat muslimeiden kannalta hyödyllisiä idiotteja, koska he laskevat sumuverhon todellisen islamin ylle ja saavat naurettavalla lapsellisella löpinällään monet heikkopäiset kuvittelemaan, että islam olisi todella rauhanuskonto ja valtaan päästyään suostuisi muuhun kuin islamilaiseen valtioon.

Turkki, Pakistan, Saddamin Irak ja shaahin Iran ovat tästä hyviä esimerkkejä. Ainostaan armeija on pystynyt pitämään islamin todellisen luonteen aisoissa. Heti kun Turkissa on EU:n vaikutusvallan kasvaessa armeijan valta vähetynyt, ovat islamistit nostaneet profiiliaan ja se tulee jatkumaan EU:n typeysten avulla. Pakistan luisuu islamistien käsiin ydinaseineen päivänä minä tahansa. Irakista tulee Iranin kaltainen islamistivaltio heti, kun amerikkaiset poistuvat sieltä. Iran luisui muslimihörhöjen valtaan heti shaahin kukistuttua. Afganistan on toivoton tapaus - olisi viisanta jättää se kiehumaan omaan typeryyteensä.

Masentavaa on, että entisen Neuvostoliiton eteläisissä valtioissa islamistit ovat tehostaneet toimintaansa ja niistä saattaakin tulla aikaa myöten ihan oikeita muslimimaita, eikä siitä hyvää seuraa - huonoja esimerkkejä on jo nähtävissä.

Kuten Tony Blair sanoi, islam on maailman suurin uhka. Muslimit eivät näytä uskonkiihkossaan ymmärtävän, että siinä heidän tavoittelemassaan islamilaisessa maailmassa ei ole hyvä elää kenenkään. Sellainen maailma olisi tuhoon tuomittu, koska se palaisi muutamassa sukupolvessa kivikauteen.

Viisainta mitä länsismaissa koko maapallon edun nimissä voitaisiin tehdä, olisi hävittää kaikki moskeijat ja koraanit ja kieltää koko uskonnon harjoittaminen ja opetus. Islam pitäisi siis kitkeä täältä pois lopullisesti ennen kuin on myöhäistä. Niinhän muslimitkin ovat tehneet omissa maissaan muille uskonnoille.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä