tiistaina 14.09.2010

"Islamissa oli suuria naisopettajia ja oppineita, jotka kehittivät Islamilaista teologia nykyiseen muotoonsa. Samaten oli paljon naisia, jotka olivat suuressa asemassa yhteiskunnissaas, joko liike-elämässä, poliittisessa elämässä, tieteellisessä elämässä jne. Sekoitatte muslimimaissa vallitsevan KULTTUURIN itse ISLAMIIN."

Mitenkäs tuo kaikki toimii säkki (burka) päässä? Saa valehdella, mutta ei kannata jäädä kiinni. Niinhän se sanoo koraanikin.

"Profeetta Mohammedin (asas) vaimot..Khadeja,Aicha" - niin, minkäs ikäinen se A’iša bint Abi Bakrin olikaan kun muhammed tuota lasta hänti?

nimimerkki Sanaz "Islamissa on niin paljon hyvää" - kertoisitko meille mitä hyvää? Ihan vaikka yksi pikku vinkki?

Viime viikolla, muuten, muslimit tappoivat Thaimaassa 6 budhalaista, haavoittivat viittä ja ovat levittäneet lentolehtisiä, joissa sanotaan “HALUTAAN: 20 kuollutta Budhalais-opettajaa.” - 2 tuosta ensimmäisestä ryhmästä, onneksi vain niistä haavoittuneista, oli opettajia. Syy tuohon on se, että muslimit uskovat, että valtion kouluissa pyöritettävä koulutusjärjestelmä opettaa buddhalaista kulttuuria, jota ei voida islamissa hyväksyä. - Wow, se siitä 'rauhanuskonnosta'.
.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä