tiistaina 28.09.2010

Suvaitsevaisuudella pitää olla rajat. Ihminen saa uskoa mihin tahansa, kunhan ei uskollaan vahingoita muita kuin itseään. Islam on uskonto, joka jo uskontona ei suvaitse muita uskontoja eikä muihin uskontokuntiin kuuluvia. Islam antaa luvan tappaa muita ja jopa palkitsee siitä lupaamalla oikotien paratiisiin. Mikä se sellainen uskonto on?

Hyvää tarkoittavat hölmöt suvaitsevat mitä tahansa. Hei toitottavat suvaitsevaisuutta vaatien samalla suvaitsemaan suvaitsemattomuutta. Islam on kertakaikkiaan uskonto, jota ei tule, eikä tarvitse suvaita. Se on Muhammedin omaa keksintöä sen jumalaa myöten. Aina kun Muhammed halusi tai tarvitsi jotain, niin kas kas, johan Muhammedin jumala oli samaa mieltä ja ilmoitti sen - no, tietenkin Muhammedille. Senhän piti olla niin, että jumala loi kaiken, mutta islamin tapauksessa Muhammed loi kaiken aina jumalaa myöten.

Tällaisen "uskonnon" nimissä on tapettu miljoonittain ihmisiä ja joka päivä itsemurhapomittajat vyöttävät itsensä pommeilla voidakseen tappaa mahdollisimman paljon viattomia ihmisiä. Tällaista ei tarvitse suvaita, vaan on kertakaikkiaan paljastettava kaikille, mikä islam todellisuudessa on. Parhaiten se kävisi päinsä muslimeilta itseltään, mutta he eivät uskalla ryhtyä siihen, vaikka olisivatkin tajunneet islamin valheellisuuden.

On masentavaa ajatella, että miljardeja ihmisiä on palvonut ja rukoillut tätä epäjumalaa ja ylistänyt omatekoista profeettaansa, maailmanhistorian suurinta huijaria. Tänäkin päivänä koraanikouluissa iskostetaan lasten päähän islamin hölynpölyä, aivopestään ja opetetaan heidät vihaamaan länsimaita niin, että he vain odottavat tilaisuutta päästä tappamaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä