perjantaina 10.09.2010

Sen verran, kun olen seurannut Ylen tv-sarjaa MUSLIMIELÄMÄÄ, voin todeta, että Antti ja Kirsikka ovat tämän ryhmän heikoin lenkki siinä mielessä, että pitäisi sen 6 viikon ajan elää sitä MUSLIMIELÄMÄÄ! Mutta nämä kaksi ihmistä tutuvatkin olevan hyvin hedonistisia ihmisiä. Niin kuin meillä länsimaailmassa ihmiset jo tuppaavat olemaan. Nautinnot ensin ja velvollisuudet sitten joskus, jos jaksaa, jos viitsii, jos on ihan pakko... Jne.

Eija taasen tuntuu olevan se, joka tarvittaessa, jopa pakon edessä alistuisi Islam uskontoon, muhamettilaiseen elämään ja ennen kaikkea naisen asemaa siinä. Suomalaisten olisi sivistävää tietää, että Islam EI OLE LÄHETYSUSKONTO vaan V A L L O I T U S U S K O N T O!

JOS SUOMESTA TULSI NYT YHDEKSI PÄIVÄKSI ISLMAILAINEN MAA, Antti ja Kirsikka olisivat niitä, joiden tästä ryhmästä kannataisi matkustaa Suomesta välittömästi johonkin toiseen, erityisesti Kristilliseen maahan. Siellä heitä ei vainottaisi ja säästäisivät mitä ilmeisemmin henkilökohtaisen koskemattomuutensa. Hengen excodus ei seuraisi siitä toimesta...

Eijalla ei olisi hätää jos olisi hunnun alla piilossa, miehensä jalkojen juuressa..

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä