lauantaina 28.08.2010

Näkökulmaa aiheeseen tasa-arvo. Tasa-arvolla eri ihmiset mieltävät eri asioita. Minulle tasa-arvo ei ole sitä että kilpailisin miehen kanssa tullakseni miehen kaltaiseksi, ei, tässähän ei ole kyse tasa-arvosta vaan yrityksesta tulla yhtä "hyväksi" kuin mies. En halua pukeutua kuin mies, käyttäytyä kuin mies, tehdä (klassisia) miesten töitä, esimerkkinä vaikka metsätyöläinen, paskanluoja, roskakuski, jotka kaikki ovat hyviä töitä, mutta juuri minulle naisena eivät kyllä sovi.

Kuka muuten sanoi että miehet on "parempia" kuin naiset. Kyllä nainen on yhteiskunnan kuin myös pienoisyhteiskuntansa(oma koti, perhe, suku)tukipilari.

Minulle tasa-arvo on sitä että minulla naisena on samat oikeudet yhteiskunnassa kuin miehilläkin. Kuitenkin olen naisena erilainen kuin miehet,(erittäin) naisellinen, fyysisesti heikompi (ainakin minä), paljon herkkätuntuisempi kuin jotkut miehet, puhumattakaan fyysisistä ominaisuuksista ja aikakausista jotka liityvät itse naisena olemisen ihanuuteen, mutta jotka ainakin minua rajoittavat. ;)

Muistettakoon myös että kuka näitä ihania poikia synnyttäisi jos emme me naiset!

Muslimina minä olen myös tasa-arvoinen miehen kanssa Jumalan edessä. Kuten myös arkielämässä mieheni kanssa, sanoisimpa jopa hieman enemmän kuin tasa-arvoinen, joten sanonkin että etuoikeutettu! :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä