sunnuntaina 29.08.2010

Kiitos Hind,

olen samaa mieltä kanssasi.

Länsimaissa tasa-arvoinen nainen saa tekemästään työstä saman korvauksen kuin mies vastaavasta työstä. Tasa-arvoinen nainen on vastuussa sekä kodista että perheensä elatuksesta. Tasa-arvoinen nainen saa pukeutua, miten tahtoo ja saa kuunnella aina niin kannustavia kommentteja ulkonäöstään. Tasa-arvoisen naisen saama arvostus on liitoksissa kauniiseen ulkonäköön ei niinkään hänen korkeatasoiseen koulutukseen tai osaamiseensa. Tasa-arvoisen naisen elämä on helppoa, sillä hän on kaunis ja hoikka ja on oikeutettu hankkimaan avioliiton ulkopuolisia suhteita siinä missä mieskin.

Jos on tottunut näin hyvään ja tasa-arvoiseen elämään, niin eihän sitä millään voi käsittää, miten joku voi pukeutua peittävästi ja käyttää huivia. Pakkohan tällöin on olla alistettu. Sitä paitsi, eihän musliminaisilla ole omaa mielipidettä tai oikeutta ilmaista sitä?!?

Miksi siis vaihtaa elämäänsä vapaasta tasa-arvoisesta naisesta alistetuksi muslimivaimoksi? Mehän voimme vain valita haluammeko jäädä hoitamaan lapsia ja kotia vai mennä töihin kodin ulkopuolelle. Jos päätämme mennä töihin, saamme niin halutessamme pitää kaikki rahat itsellämme. Pukeutumisestamme päätämme itse, eikä se kuulu miehelle. Kotona miestä odottaa normaalikokoinen hyvännäköinen nainen ja kodin ulkopuolella saan arvostusta osaamiseni ei ulkonäköni perusteella.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä