perjantaina 17.09.2010

Kun puhutte länsimaisesta sivistyksestä ja ihmisten kunnioittamisesta, missä on oma kunnioituksenne? Käytte syömässä toisten kotona ja sitten haukutte heitä ja heidän olojaan. Näin te varmasti kohtelette myös suomalaisia "ystäviänne", puhumalla pahaa heidän selän takana. Niin tyypillistä suomalaista toimintaa, että ihan hävettää.
Tiedän itse monta perus suomalaista perhettä, joissa ei juuri mattoja tampata, lattioita tai vessoja pestä, pölyjen pyyhkimisestä puhumattakaan. Lapset elää paskasissa vaatteissa ja ruokaa ei löydy kaapista. Vanhemmille viinaa ja tupakkaa kyllä on ja niistähän ei tingitä. Kännipäissä hakataan sitten lapset ja vaimo ja käydään panemassa naapurin rouvaa. Joka on tietysti odottamassa pikaista yövierasta kun oma mies on jo sammunut tai ei enää kykene.
Kyllä se on niin, että parasta katsoa suomalaisen ensin suomalaisten huonoja tapoja ja oloja ennen kun lähtee arvostelemaan muita.
Montako suomalaista työtöntä on jonossa kortistossa jotka eivät edes halua tehdä töitä? Vaikka kuinka monta. Miksi näitä ei haukuta lusmuiksi ja loisiksi. Maahanmuuttja, joka ei saa töitä ihonsa, uskontonsa, kansalaisuutensa tai heikon kielitaitonsa takian kyllä ollaan haukumassa. Onhan se ihan kohtuutonta jos hyvän koulutuksen omaava maahanmuuttaja haluaisi koulutustaan vastaavaa työtä.
Sekö on sitten naisten tasa-arvoa jos nainen kulkee puolialasti. Eikö se ole miesten itsekyyttä ja naisten manipulointia kun ainoa oikea naisihanne on laiha, silikonirinnat omaava itsensä kaikille näyttävä nainen. Nainen joka antaa kenelle tahansa, milloin ja missä tahansa. Onko muka naisen itsensä asettamia arvoja ne, että on aina himokas ja valmis olemaan alasti?
Pahoja ja huonoja ihmisiä on kaikissa kansallisuuksissa ja uskonnoissa. On yksi suurimmista synneistä lähteä tuomitsemaan kaikki muutamien tekojen tähden. Ei kaikki suomalaiset ole juoppohulluja, venäläiset ja mustalaiset varkaista, juutalaiset rosvoja ja huijareita eikä muslimit taleban terroristeja.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä