perjantaina 10.09.2010

Anasilta kysyisin että mikä tämä muslimimaailman viettämä Ramadan oikein on? Ilta-Sanomat otsikoi aiheesta: Muslimit juhlivat paaston päättymistä http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2248907&pos=hl-ul-1

Omasta näkemyksestäni Ramadan on suuri feikki, valhe... Jos kyse on PAASTON AJASTA? Mitä paastoa se on, että syöminen ja juominen vaan SIIRRETÄÄN TOISEEN VUOROKAUDEN AIKAAN? Sikäli kun olen kuullut asiasta kautta rantain, monia KIELLETTYJÄ ASIOITA voidaan harjoittaa PIMEÄN AIKAAN koska ALLAH EI NÄE SILLOIN??!! Eikö tämä ole Jumalan "kusettamista" ja mikä on sellainen Jumala jonka suvereenisyys loppuu pimeän tultua? ONKO ALLAH SOKEA?

Kristillisessä uskossa, ainakin Ortodoksisessa sellaisessa PAASTON AIKA ON KIRJAIMELLISESTI PAASTOA kevennetyllä ruokavaliolla. Jotkut jopa ottavat paaston hyvinkin kirjaimellisesti ja nauttivat ravinnoksi vain nestettä ja hedelmiä. TÄMÄ ON PAASTOA!

Paasto kuvaa sielun ja ruumiin puhdistumista Jumalan edessä. Myös se on kirjaimellista kehon puhdistumista elimistön kuona-aineista joka edistää mm. aineenvaihduntaa ja munuaisten toimintaa. Oikein suoritettuna ja henkilökohtainen terveydentila huomioituna, PAASTO ON TERVEELLINEN prosessi.

KRISTUS NOUSI KUOLLEISTA, TOTISESTI NOUSI!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä