tiistaina 14.09.2010

Koko Iran on syvältä. Miksi? Tietenkin islamin vuoksi. Jo Jean-Jacques Rousseau kirjoitti vuonna 1762, että jos uskonnolliset piirit otetaan mukaan valtiolliseen päätäntään, niin ne ottavat lopulta vallan, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Se että tämä pitää paikkansa, on helppo nähdä. Missä on se islamilainen valtio, jossa asiat olisivat edes jotakuinkin kunnossa. Mitä enemmän islamia, sitä enemmän asiat ovat pielessä.

Tähän vaikuttaa myös se, että islam itsessään on syvältä ja perustuu valheeseen ja emävalheeseen. Siksi valtiojohtajat, jotka tähän uskontoon uskovat, eivät voi olla ruudinkeksijöitä. Eivät todella olekaan. Joukossa on myös niitä, jotka eivät välttämättä nielaise islamia sellaisenaan, mutta käyttävät kansansa tietämättömyyttä hyväkseen.

Presidentti Obama sanoi, että syyllinen terrorismiin ei ole islam, vaan al qaida. Se on vain osittain totta. Terroristijärjestö on olemassa nimittäin siksi, että islam on olemassa. Islamilla itsellään on terroristijärjestön luonne - on ollut alusta pitäen.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä